Eskişehir map EDİT (new version)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Eskişehir map EDİT (new version)

Link güncel.

r0qakx.png

arkadaslar lütfen sunları baska bir siteye upload edin valla artık agzımdan kötü laf cıkacak kimse alınmasın hangi dosyayı indirmeye kalsan hepsi ölmüş bu nasıl sistem bu nasıl insanlık artık bu yöneticiler yapmayı bilmiyorlarsa bence bırakıp gitsinler insanca rica ediyoruz bu karsılıgı ...eger kusurum veya kırıcı bir sözüm varsa özür dilerim ......................
not : en yetkili kim lütfen cevap yazsın yada böyle işleri kontrol edecek biri varsa kontrol etsin ...

Bu nasıl bir iştir kardeşim linklerini kontrol et nerden buluyon bu adı sanı belirsiz upload sitelerini koysana rapide vaya hotfile.ye millet e bi iyilik yapacaksan bi işe yarasın yoksa gösteriş bi işe yaramaz bilesin.

beyler bazı insanlar eli boş gönlü hoş olup saatlerce bilgisayarın başında oturmuyor!!!! ben haftada yada ayda 1 kez anca giriyorum, sürekli bunu takip etme zorunluluğum yok....ben yükledim haritayı ama ben yükledim diye tekrar tekrar upload etmek gibi zorunluluğum yok! çünkü bu harita artık bende de yok format esnasında gitti! o ağzından kötü laf çıkacak olan gelsin yüzüme karşı çıkarsın!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...