ERKUNTUN VİTESLERİNİ EĞDİM :D VS..

Ynt: ERKUNTUN VİTESLERİNİ EĞDİM :D VS..

omerfarukkoc link=topic=55665.msg596296#msg596296 date=1337499297' Alıntı:
Adam Mekatronik Okuyo Beyler Olsun O Kadarda :D

Helal Olsun Volkan Bey, Güzel Olmuş, Kolaylaştırmışın Elinin Altındakileri :D
sağol bilader :) aslında fren ledi yapcaktım seninki gibi içeriye, erkuntun göğsünü sökmek için direksiyona kadar komple çıkarmak gerekiyo direksiyondada 3tane alyan anahtar var bizim alyanlarda taksinin sandığında kalmış takside muayeneye gittiydi :D neyapsamki dedim baktım vitesler sırıtıyo ordan gelin bakalım dedim ;D

kobra47 link=topic=55665.msg596300#msg596300 date=1337499454' Alıntı:
Iyi akil etmişsin

mustafagursacli link=topic=55665.msg596301#msg596301 date=1337499568' Alıntı:
Gün geçmiyorki bir erkunt sahibi tarafından buluş niteliğinde bir yenilik yapılması n :)
çok eksikmi var diyosun yani şimdi mustafa abi :D
ÖZzGÜR link=topic=55665.msg596323#msg596323 date=1337501100' Alıntı:
Bence Erkunt bu çalışmaları ciddiye alır :) Gerçekten yaratıcı olmuş. :)
yenilere yapmışlar özgür ya bizim iş yattı ;D

erkuntun bu kollarına bi ayar yapması gerek volkan başlamışsın sen bizim gibi ..
hidrolik kollarıda arkada onlarıda öne doru uzattık bizde E serisinin viteslerde o kadar uzunki pek kullanışlı olmuyor tabi :)

Helal olsun volkan erkunttakilere senin bu fotoları göndersek akıllarına yatar onlar düşünürler hatta sana iş teklifi bile yaparlar güzel icatlar yapıyon tebrikler volkan helal olsun gerçekten güzel olmuş bu arada 3105 tekerlerde parlıyo he kompörösörlemi yıkadın bide bişi soracam sana volkan biz bu sene yeni ilaç makinesi aldık eski ilaç makinesini motoru yıkamak için kullanmayı düşünüyorum onun kuyruk mili devrine yakın bi dinama uydursak çalışırmıki ona bi çare düşündünmü heç :)

erkunt sahibi değilim ama erkunt ' un kat ettği yolu büyük bi ilgiyle takip ediyorum. 8 yılda gerçekten önemli bi yol aldı.yerli rakiplerinin 30-40 yılda yapmadıklarını 8 yıl gibi bi zamanda gerçekleştirdi. tabi bu türden bi atak yapmasa bu şekildekendini kanıtlamış bi yerli markamız olamazdı.çok şikayet eden var desem yine çok erkunt alan var. erkuntunu yine başka bi erkuntla değiştirende çok.bir kısım kullanıcıları erkuntu kanıksayamaya biliyorlar ama genel çoğunluktaki sahipleri memnunlar sanırım traktörlerinden.şikayetlerin önemlice bir sebebi 3 silindirli bi traktörden 4 silindirli bi traktör performansı bekliyor olmalarıda ola bilir.kısacası erkuntun gidişatı iyidir.
anayurtlu 3105d link=topic=55665.msg596251#msg596251 date=1337467182' Alıntı:
çok sağlam yaw balyozla vuruyorum banamısın demiyor..

yorumlar için sağolun arkadaşlar..

hamza40_7 link=topic=55665.msg596369#msg596369 date=1337517757' Alıntı:
Helal olsun volkan erkunttakilere senin bu fotoları göndersek akıllarına yatar onlar düşünürler hatta sana iş teklifi bile yaparlar güzel icatlar yapıyon tebrikler volkan helal olsun gerçekten güzel olmuş bu arada 3105 tekerlerde parlıyo he kompörösörlemi yıkadın bide bişi soracam sana volkan biz bu sene yeni ilaç makinesi aldık eski ilaç makinesini motoru yıkamak için kullanmayı düşünüyorum onun kuyruk mili devrine yakın bi dinama uydursak çalışırmıki ona bi çare düşündünmü heç :)
ewet hamza abi yıkama makınasıyla yıkadımda yinede jantları fırçalamayınca olmuyo alacabelece kalıyo :)
dediğin iş olur motor konusunuda araştırmak gerek var öyle motorlar çok..

tahir link=topic=55665.msg596269#msg596269 date=1337488821' Alıntı:
aga sen erkunta mühendis yada nebiliym tekniker felan olsana yaaa valla erkuntun eksiklerini yapmışın maşllah erkuntun fendt tan eksik bi yanı kalmadı heralde:):) volkan aga o hidrolik kollarna sarı kırmızı olana bez gibi naylona benziyo dolamışın onların amacı nedr nie dolandn bizimki yolda hızlı giderken o kollardan hafften bi cızzz die ses gelyo sennkndedemi o ses var sesi önlemek içinmi dolandın yoksa başka bi amacımı var
anayurtlu 3105d link=topic=55665.msg596278#msg596278 date=1337496417' Alıntı:
eywallah :) tahir abi onu dediğin gibi tıkırtıkır ses geliyo diye ta ilk geldiği zaman öyle dolayı vermiştim yarabandını baya dağılmış oda orayada cam fitili gibi bişey yapmak gerek etrafına boydanboya..
hidrolik kollarına ses yapmaması için en basit çözüm 12 kalibre boş fişeğin plastik kısmını kesip geçiriverin tıkırtı falan kalmıyo

İyi iş çıkarmışsın Volkan erkunt sahiplerine örnek olmuş eksikleri tamamlamışsın.

helal olsun Volkan güzel çalışma yapmışsın sonuçta bu traktörü sen kullanıyorsun yaptığın iş ve konforuna göre istediğini yapıyorsun maşallah, biraz daha üzerine düşersen bu erkuntu kesin Vario şanzıman yaparsın artık.

Yenilerde demek öyle Ama mesela kepçede filan kullanırken bu tambir dezavantaj olur küçük olanlarmı sabit uzun olanlarmı?..

Küçük olanlar ittiğin tarafta sabit kalıyor,sürekli yağ basılması gereken bazı aletler için o şekilde olması gerekli dediler. Uzun olanlar sizin kiler gibi geri geliyor. :)