erkuntun rezilliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: erkuntun rezilliği

köylü link=topic=56585.msg607999#msg607999 date=1340108375' Alıntı:
sen erkunttu servisde denerken ben 7. erkuntu almıştım...
eski konuları ve resimleri bir incele ...
biz 5 li takıyoruz sen 3 lü tak erkunt sen 10 tane sattıracaksın diye peşine düşmez..
abim ne uğraşıyon 2 günlük bebeyle. ne bilir seni beni onu . durma atıyo işte. ben bu konuyu açandan bile şüpheliyim.ortalığı karıştırıyorlar. 1 tane ileti 1 tane konusu var. bence ilginç. ama erkuntların klima sorunu olduğunu bende duymuştum.

fatih m link=topic=56585.msg607935#msg607935 date=1340093982' Alıntı:
nereye rampayı 43 30 kilometre hızla çıkıyo düz aswalatta okadar yaptığını göremedim bendaha güldürmeyin allah rızası için :D :D :D :D :D :Derkuntu jd mf nh filanmı zannettiniz bunlaru-ı deseniz inanırım da erkuntu bırakın yaa boş 80lik 4x4 birampa var bizim orda orayı 4.cü vitesle çıkamıyo mf 288 balya makinasıyla 3,5 vitesle çıkıyo beni güldürmeyin görmesem bilmesem inanırım newholland td85d yide görüyom motur bitane römorkla çıkıyo orayı 4 te :D :D :D :Dbizim 70 56 s de römorkla 4te çıkıyo erkunt daha kendini zor çekiyo boşken :D :D :D :D :D :D :D zuha-*-s noo-*-s noo-*-s noo-*-s noo-*-s noo-*-s ;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D ;D
la sen ne diyon yaa. la sizi paraylamı tuttular. bide iki saat sırıtmış. biz bilmiyozmu erkuntun 4 le çıkmadığını. oda 3.5 le çıkıyo.. dengesizlik yapmayın . konunun içine etme pislik çıkarma.

yerlilerin hemen hemen hepsinde sağında solunda ufak tefek arıza yapıyor bile bile yerli traktör alıyorsun ucuza bu tip ufak arızalarda bu kadar uzatmanın bir anlamı yok ki erkunt ' un da kronik klima sorunu ezelden beri var çok çok dört dörtlük her anlamıyla sağlam ve kaliteli traktör istiyorsan biraz daha fazla para verip avrupa traktöre biniceksin

şu tüm yorumlara bakınca çoğu kişinin profilinde yazdığı yaşa ait olduğunu düşünmüyorum adamın biri her ne kadar doğruysa kliması iyi değil demiş biri kalkmış pulluğa girmiş ardından biri hıza girmiş alakasız ve kayda değer olmayan çocukça şeyler bunlar, traktör motor ve şanzıman olarak değerlendirilir klima opsiyonel bir özelliktir aynı traktörün kabinsiz olanınıda kötülemiş oluruz kötü dersek varsa bir sorun ara fabrikayı sorunun giderilir emin ol bende var diye söylemiyorum adamlar her müşteriye çözüm üretmeye çalışıyorlar tabi arada gereksiz kişilerle uğraşmaktan bıkmışlardır..

Su konunun sahibi bi cikipta yorum yazmadi. Burda milleti birbirine dusurmenin ne alemi vardi aceba. Bizim saygideger uyelerimiz zaten hazir marka tartismalarina :)

Konu sonsuz bi cukura dogru uzar gider. Kimse kimsenin gonlunu kirmadan KILIT!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...