Satabilsek bir alınacak çok marka varda ..
Aslında başlığı satamıyoruz olarak açsaydım daha iyi olurdu...
Mccormick t serisi
Erkunt crd serisi
Deutz fahr 5090g
Düşünüyorum inşaallah usta...
En güzel ileti buydu
Satabilsek bir alınacak çok marka varda ..
Aslında başlığı satamıyoruz olarak açsaydım daha iyi olurdu...
Mccormick t serisi
Erkunt crd serisi
Deutz fahr 5090g
Düşünüyorum inşaallah usta...
Eyvallah nail abi...En güzel ileti buydu
2011 de erkuntu gürüne ilk getirenlerden briyim. Şimdi de inşaallah Rabbim nasip ederse crd yi de getirecem....Abi dün fabrikada senin için 90 lüks crd fotosu çektim fabrikada karşıma çıkan ilk crd modeldi.
Konu açacağım zaten.
2011 de erkuntu gürüne ilk getirenlerden briyim. Şimdi de inşaallah Rabbim nasip ederse crd yi de getirecem....
Ercan kardeşim zaten duramıyom etme böyle..Dün bende farklı bir crd sürdüm biraz daha farklı bir ayar görmüş içi özellikle vs ama ne zaman yollara çıkar bilmem havalı kabin sistemi çok güzelmiş birde ön süspansiyon olsa dümdüz gidecek.
Para çok olsa keyif için alırım crd biraz da modifiye baya bi binerim.
Teşekkürler Hacı Mehmet abi...Hayırlı satışlar Muzaffer bey.
Tekrar seni burda gÅrmek güzel
Hoş buldum kadir kardeşim.Muzaffer abi hoşgeldin erkunt almak için acele etme az sabır hayırlısı ile bi elbab a git gel sonra
Eyvallah ercan kardeşim...Ekli dosyayı görüntüle 17836
Bu senin için abi görünce aklıma düştü geçen ki yorumun hiç 90-100 crd yok dedin senin için çektim.
Eyvallah ercan kardeşim...
İçine düşmüşsünâºâºâº
Herkes girebiliyormu acaba...
Alan satmıyor galiba...
Hep 110 crd ler satılıyor...
Tıısss tıısss her şeyi açıklıyor zaten..sen saol abi bu senin içindi zaten.
ben büyük bir crdnin içine düştüm çıkamadım tıss tıss ( zamanı gelince açıklarım )
herkes girebilir ama nerelere kadar bilmiyorum benim geçmediğim kapı kalmadı
herhalde çok seviler.
saygılar.
Erkunt 90 varıomu yapıyorlar acaba [emoji19] [emoji19] [emoji19] [emoji19]Ekli dosyayı görüntüle 17836
Bu senin için abi görünce aklıma düştü geçen ki yorumun hiç 90-100 crd yok dedin senin için çektim.
Erkunt 90 varıomu yapıyorlar acaba [emoji19] [emoji19] [emoji19] [emoji19]
Benim crd işi olmadı.. iyiki olmadı. Başka bir abiyle haşmet için anlaştık pzartesi belli olur inşaallah...
sen ne yaptın abi...
Benim crd işi olmadı.. iyiki olmadı. Başka bir abiyle haşmet için anlaştık pzartesi belli olur inşaallah...
Aynen öyle.. traktörde sınır yok. Al al yetişemek.☺☺☺Hayırlı olan olsun abi sıkıntı yok