Erkuntlar Çalışıyor :)

Ynt: Erkuntlar Çalışıyor :)

hüseyinaslan link=topic=75266.msg887909#msg887909 date=1399322002' Alıntı:
erkuntlara ısınmaya baladım bir tane bizde mi alsak bilader önerimisin :D
önermem için çok erken :)
aslan26 link=topic=75266.msg887912#msg887912 date=1399322178' Alıntı:
Bu duman atma durumu için nasıl bir ayar yapacaklar.Bizim kudrette gaza yüklenince duman yapıyor.
simdi her motorda var birden basınca atıyorda bizimki biraz daha fazla vites degiştirirken filan arkaya kol gibi uzatıp gidiyo kazayagında mibzerde filan sabit devirlerdede hafif zorlanmalarda top top duman atıyo

Gökhan ÖZKAN link=topic=75266.msg887915#msg887915 date=1399322507' Alıntı:
Kolay gelmiş Volkan :D Güzel paylaşım ;)
sagol seyi sey ette sey olsun

Sedyeyi getirin, ameliyathaneyi hazırlayın çabuk çabuk çabuk ağır yaralı geldi. İsmi haşmed imiş :-D biladerim kolay gelsin

volkan kolay gelsin bu erkuntların duman atma sorunu hepsinde var :) ama 90 100 110 larda daha fazla var bizim buralı birindede var hani bu ilk 110 luk deneme motorunu çekmiştimya onu kullananlardada var onlarda aynı sorundan yakınıyorlardı erkunt servisine gittigimde hatta adam garantiden bi yapılmış olmamış iyi usta varsa garantisiz olsun gonderelim pompayı ayarlasın diyordu. ve adam ben çift sürüyom yan koyden tanıdıkları snn tarlada yangınmı var falan diyolarmış galiba :)

volkanuzel link=topic=75266.msg887858#msg887858 date=1399318068' Alıntı:
Hasmeti anayurduna bıraktık iyileşince anayurta getirecez :)) Sağolasın salih usta
haşmet dayıya geçmiş olsun demeye gelmek lazım cok ayıp olur yoksa bakım kiti alıp gelelim bari geçmiş olsuna

yaptırınca durumdan beni haberdar et olmazsa bende gönderiyim fabrikaya motordaş bilader herkese açıklama yapmaktan yoruldum dumanla ilgili :)

Guzel paylaşım Volkan. Sezon yoğun geçmiş. Haşmet ' e geçmiş olsun. En kısa sürede sahalarda görmeyi bekliyoruz. Fabrikaya gotürmüşken commonrail taksalar ne süper olur... :)