Erkunta ufak dokunuşlar ve Havalı korna (Bölüm 1)...!!!

Ynt: Erkunta ufak dokunuşlar ve Havalı korna (Bölüm 1)...!!!

Sagolun.Jantı kapagının ortasında vida girişi var zaten demirciden 2 tane aynı ölçülerde l demir kestirip kısa ucunu deldirdik sonra janttan karşılıklı 2 civata söküp o delinen yeri oraya takıp tekrar civataları sıktık sora o iki l degmiri bir demirle birleştirip tam ortaya civata kaynattırdık sonrada kapagı civataya denk getirip sıktık.Umurım anlaşılmıştır aslında basit ama anlatması yazarak zor.

Aynı bizim servise taktıgımız mantık yanı arka janta bijonlardan baglamalı yapılırda önler merak ettim elimde tas ve üç kol fırfır var onları takmayı düşünüyorum ondan sordum

Güzel paylaşım Ahmet. Erkunt ' lara faça gerçekten yakışıyor. Bende havalıları taktım. Şimdi sunroof var. Geldi bakalım onuda takarım bir aralıkta. Kabin lambalarınıda taktım. Ondan sonra yan ve ön amerikan parklar var. Senin yaptığın gibi tepe lambasınıda çiftlemeyi düşünüyorum. Yalnız sigortalar kaldıracakmı hepsini orası biraz muamma. Çünkü şuanki yaptıklarımla geçen gün yan dokunmatik panelin sigortasını attırdım. Gerçi ben arkaya römorkta bağladıydım. Tüm traktörün farları yanarken dörtlü flaşörede bastım. O ara gitti sigorta. Dün sabah değiştirdim. Şimdi çalışıyor. Ama daha sonra nolur bilemiyorum....

Sigortada boş yer çok aslında lamba coksa onlara ayrı tesisat daha saglıklı olur.Daha yapılacak çok şey var yanlız nikelaj yakışıyor kaputun alt siyah etegini krom kaplatcam delikli panjurlarada içten kırmızı led iç lambalardan tesisat çekip kapıların kapandıgı üstede led çektimi 2. bölümde biter :)

KOPARANLI AHMET link=topic=76157.msg900385#msg900385 date=1402911798' Alıntı:
Sigortada boş yer çok aslında lamba coksa onlara ayrı tesisat daha saglıklı olur.Daha yapılacak çok şey var yanlız nikelaj yakışıyor kaputun alt siyah etegini krom kaplatcam delikli panjurlarada içten kırmızı led iç lambalardan tesisat çekip kapıların kapandıgı üstede led çektimi 2. bölümde biter :)
kırmızı ledden se mavi led daha çok yakışıyor ben hem kırmızı hem mavi çektim mavi daha çok belli oluyor ve daha da yakışıyor

Ahmet madifiyenin dibine vurmuşsun :D
Senkromeç kaç liraya mâl oldu kolay takıldımı yoksa bölütolarmı? Bende düsünüyorm
Bide korna cok iymiş adı ne oluyo bunun nereden buluruz :)

Volkan sekromeç 700 lira parçası sadece fabrikayı aradık işçiligi onlar karşıladı.Bölündügünde yanında degildim bilmiyom kolaymı takıldı yanlız parasını sonuna kadar hakediyor keşke fabrika taksa ama buda iyi .Cartlama yok el gazını 20 ye çektim 1 ile ileri geri yokladım sıkıntı yok :) Korna setra italyan olandan Aksesuarcılarda satılır.You tubeye cuma anca yüklerim arkadaşlar kusura bakmayın :(