Erkunta esaslı bir rakip...

Ynt: Erkunta esaslı bir rakip...

bence pullukta deneyin veya bence hiç denemeye gerek yok erkunt çunun 83 hp motora ihtiyacı olsa mf 288 alır. veya mf cinin 68 hp yani erkunt 70 ihtiyacı olsa erkunt alırdı fakat herkes kendi işine göre alıyor bunlara gerçekten hiç gerek yok .

Adil bir çekişme olmamış belli.Erkunt 80t le çekişsin derim.Bide adam 85 metre diyo ;D şunun surasında 10 metre sürdüyse. :D

kendine güven viyorsa takmıcak adil olmaya bilir gücü boş verin agırlık ları nekadar eline almış ken köy köy gez dirseydin gardaş

mustafagursacli link=topic=50633.msg507461#msg507461 date=1326105180' Alıntı:
biz motorun orasını burasını kolanyalı mendille siliyoruz çünkü zor kazandıkt aldık nasılçekiştirecen nasıl kıyacan bir yeri kırılsa nasıl altından kalkacan 100 tl zarar açsa çok para zira benim 4 haftalık pazar param kim ne derse desin .....

illaki traktör kıyaslanacaktır;.... arkasına aynı pulluk aynı ayar full depo tarlayı sürdürecen zaman tutacan yakıt hesaplatacan sonrada bakacaksın hangisi galip .....

şu an mf mi kazandı erkunt mu kaybetti yada 398 mf yi çeken erkuntmu daha önce kazanmıştı?

kazanan kimse kaybeden biziz...... illaha traktör kıayalanacaksa kıstas bu olmamalı

ERkuntun tarla gününe katıldım yakıt testi için illaha moıtorumu getirmememi istediler şimdi yakıtta az yaksa pulluğa koşalım diyecek o da olmassa gel çekiştirelim diyecek ..........

buy zihniyet değişmeli ...kaybeden biz olmamalıyız gaza gelmemek lazım ....
çok haklısın abi zaten bu şekilde traktör gücü ortaya cıkmaz burada ağırlık ve şöförlük ortaya cıkar
bu çekişmelerin yerine mustafa abiminde dediği gibi pullukta yükte rampa çıkışı manevra yakıt kuyruk mili olarak çekiştirilmelidir...

erkuntla şimdi gururlandım.
288 gol ve servet 80 ikisi var önden ve arkadan çekişme ve itişmede erkuntu yerinden biel oynatamadı.
tek çekerde servet 3 takvide üstünde kimse olmadan sadec erkunt 10 gzda devirde gold 15 gazda tekeri tersine çevirdi.erkunt goldun.
bende bu işe karşıyım.
çekiştirmeye ne halle alınıyor kıymetini bilmek gerek.

köylü link=topic=50633.msg507897#msg507897 date=1326133115' Alıntı:
erkuntla şimdi gururlandım.
288 gol ve servet 80 ikisi var önden ve arkadan çekişme ve itişmede erkuntu yerinden biel oynatamadı.
tek çekerde servet 3 takvide üstünde kimse olmadan sadec erkunt 10 gzda devirde gold 15 gazda tekeri tersine çevirdi.erkunt goldun.
bende bu işe karşıyım.
çekiştirmeye ne halle alınıyor kıymetini bilmek gerek.
ne kıymetinden bahsediyosunuz abi yapmayın yaradan yüce mevlanın aşkına ......

motor çeiştirmeylemi kıyaslanır erkunt rakibinden kaç kg ağır onu neden dile getirmiyosun .......

çekişme ile moor kıyaslanmaz sen 398 i çeken nimeti ondan üstün görürsün o zaman .....

şimdi 240 lığı çekemeyen 60-56 yı ele alalım cer dişlili kara kafa 30 bine 97 modelin temizini anca bulabileceğin 60-56 240 lıktan kötü mü?

erkunt iyi bir makina seviyorum o yüzden gittim aldım ama sırf bu aşırı ağırlıktan rahatsız olduğumda e serisi aldım zf almadım ağırlığın(çok aşırı olanının) çekiştirmeler hariç hiç bir avantajı yok bence pullukta dahi belli bir ağırlıktan sonrasıı ben tercih etmem 288 golda gelince tavsiye etmediğim bir makina pekte verimli değil bunu tabi çekişme için söylemiyorum en ideal motor ağırlığı ne hafif ne ağır olacak bakın phantomlara ideal ağırlıkta o yüzden yüktede tarladad çok çok iyi rakiplerinden

mustafaya katılıyorum. alışılmadık bi video ilk defa çekilen erkunt gördüm...

yasin köse link=topic=50633.msg507575#msg507575 date=1326119532' Alıntı:
kendine güven viyorsa takmıcak adil olmaya bilir gücü boş verin agırlık ları nekadar eline almış ken köy köy gez dirseydin gardaş

bizim köyede uğrayın dönüşte...mf ciler beya hırslanmış ilk defa huzurla uyumuşlardır izleyen mf ciler...çekilen erkunt görememek beya germiş...bırakmıyor adam *098*-
alk-*s

mustafagursacli link=topic=50633.msg507955#msg507955 date=1326135483' Alıntı:
ne kıymetinden bahsediyosunuz abi yapmayın yaradan yüce mevlanın aşkına ......

motor çeiştirmeylemi kıyaslanır erkunt rakibinden kaç kg ağır onu neden dile getirmiyosun .......

çekişme ile moor kıyaslanmaz sen 398 i çeken nimeti ondan üstün görürsün o zaman .....

şimdi 240 lığı çekemeyen 60-56 yı ele alalım cer dişlili kara kafa 30 bine 97 modelin temizini anca bulabileceğin 60-56 240 lıktan kötü mü?
katılıyorum mustafa 60-56 240dan kötü olmadığına göre 288G erkunttan hiç kötü olmaza çekişme ile traktör kıymetimi olur allah aşkına daha kıymetsizleşiyor o traktör bi tarafları kopunca aklınız başınıza gelir 288G

UZEL 288G ÖZELLİKLERİ
Azami motor gücü: 83 HP@2200 rpm
Azami motor torku: 329 Nm@1400 rpm
Motor: 3 Silindir PERKINS
1103C-33TA INTERCOOLER
Püskürtme tipi: Direkt enjeksiyonlu
Silindir hacmi: 3.3 lt
Soğutma: Su Soğutmalı
Hava filtresi: Kuru tip (çift elemanlı)
Kavrama: Çift balatalı kuru tip
(dual clutch) 254-304 mm
Direksiyon: Hidrostatik
TRAKTÖR AĞIRLIĞI

Rops, yakıt, yağ, su dolu, sürücü dahil
Ön aks ağırlığı: 1470 kg
Arka aks ağırlığı: 1870 kg
Traktör ağırlığı: 3340 kg
YAKIT, YAĞ VE SU KAPASİTELERİ

Yakıt tankı 75 lt
Motor karteri 6.5 lt (azami)
Soğutma sistemi 10.7 lt
Hidrolik sistem 38+3 lt (IPTO)
KUYRUK MİLİ

PTO tekerlekten hareketli
IPTO motordan hareketli, çift hızlı
Ekonomi (540 E) 540/540 E
iki hızlı IPTO (opsiyon)
Çapı: 35 mm (1.38 inç)
Freze adedi: 6
PTO gücü: (DIN) 74.7 HP

ARKA AKS VE FRENLER

Yağ banyolu disk fren
Mekanik Kumanda
El levyesi ile Park freni
Mekanik Diferansiyel kilidi
VİTES KUTUSU VE HIZ

Senkromej 12 ileri, 4 geri
35 km/h, 15x30 arka lastik
ve 2200 devirde
ELEKTRİK SİSTEMLERİ

Voltaj 12 V negatif şaseli
Akü 105 amper/saat
Alternatör 55 amper
Marş motoru 1.8 kW
7 pimli römork prizi
HİDROLİK SİSTEM

Fonksiyonlar: Derinlik kontrol, pozisyon kontrol, hassasiyet kontrol,
intermix, E-lift
Azami pompa debisi: 17-22 It/dk
Azami pompa basıncı: 210 bar
Azami kaldırma kapasitesi: 2500kg
Askı kolu: Teleskopik
HARİCİ HİDROLİK
Pompa debisi: 36 It/dk
Spool valf: 1 adet (İki çıkışlı)
Basıncı: 175 bar
JANT VE LASTİKLER

Ön jant 10x24
Ön lastikler 12.4-24 veya 11.2-2
Arka jant 12x36 veya 14x30
Arka lastikler 13.6/12x36
18.4/15x30

İZ GENİŞLİĞİ

Ön aks 1346-1778 mm
Arka aks 1422-2134 mm
STANDART AKSESUARLAR

Rops emniyet çerçevesi
Ayarlı çeki semeri
Hidrolik kilitleme valfi
Salınımlı çeki demiri
Takım kutusu
Dış teleskopik gergi
Ön ağırlıklar 27x6=162 kg
Çeki pimli ön ağırlık 1x40=40 kg
Toplam 202 kg
Arka ağırlıklar 2x50+2x43=186 kg (14x30) 4x43=172kg (12x36)
Beacon (İkaz) lambası

UZEL 288 G GOLD 4x4

kubota m 8540 la bir 85 bg traktörü kıyaslamayı çok isterim tek rakibi var köyde phontom 3085 arka arkaya pullukla koşmak çok hoş olurdu ama çekişmek asla

mustafagursacli link=topic=50633.msg508482#msg508482 date=1326203750' Alıntı:
kubota m 8540 la bir 85 bg traktörü kıyaslamayı çok isterim tek rakibi var köyde phontom 3085 arka arkaya pullukla koşmak çok hoş olurdu ama çekişmek asla
en güzeli pullukla kosmak olur zaten...
veya aynı yükle rampaya vurarak...

bu cekişme işlerine karsıyım noo*-*-

fakirin biri benim traktörüm yok ihtiyarım yarım dönüm tarla sürüver dese yardım etmezler ama gereksiz işler için traktörleri üzerler, allah akıl fikir versin

biz valla o traktörleri 250 dekar pancarı gerektigi zaman 1 kişi ile günde 250 fiskiye degiştirerek aldık . gel pullukta yukte . hemde iddia işlerinde insan günahkar oluyor hırs yapıyor sövüyor sayıyor . işinize yetmiyorsa paran çoksa millete inat alırsın en buyuk traktörden. biz almayı bilmiyomuyuz. tarlada bi boru degiştirsen ah bi işçileri görseniz. bunları yapmazsınızda . işte O GÜNDE GELECEK ...

erkuntun şöförü tam bir fiyasko az işini bilse onu sürürdü karşısındaki mal o ondanda mal

arkadaşlar iyi güzel biri öbürünü çekiyorda mustafa arkadaşımızın dediğine katılıyorum bizim burda komşunun römorku batmış arıçta 8073 vardı babamda 54 c ile önüne taktılar vurduralım ha araba çamurdan çıksın derken steyr ortadan bölündü çok sakıncalı hareketler bunlar noo*-*-haberiniz olsun