Az daha gayret edip sifir alınabilir mis , ama bayilerin elinde traktör var mı abi? Bircok markada aylar sonra teslimat oluyor , fiyat sabitleme yok hepimizin bildiği gibi , Erkunt ta durum nasıl? Trakya da bize yakın bayi kalmadı, Erkunt trakya da kan kaybetti sanki biraz , alan satan görmüyorum ne zamandır, fuarda da yoktular en son, eksikliği hissediliyor
Zeynep hanım'a hoşgörü gösterilebilirdi, biraz ferahlatılabilirdi,sonuçta milli markaydı. Mecbur kaldı koskoca fabrikayı devretmeye.Sonrada, belki kahrından...
Destek demek, milletin parasını onun cebine koymak değil, yükümlülükleri vadeye yayılabilirdi, esneklik gösterilebilirdi.Yaşasaydı, Erkunt bugün Landini'nin yaptıkları gibi dev traktörleri de yapabilirdi. O vizyona sahip bir kadındı. Örnek bir Türk kadınıydı.
Uzel bile 60 lı yıllardan sonra uzun yıllar mf 240 yaptı, Erkunt doğrudan 80 HP ile işe başladı.Zaten MF nin birçok yerini Erkunt yapıyordu.
Erkunt'ta sıra olduğu söyleniyor.Bizde bayi yok, Çorum ve Tokat'tan getiriyorlar.
4 yildir kullandim telefonu bugun degiştirdim
Sırf size daha iyi foto ve video çekebilmek için
Foto ve video çekimine aşırı meraklıyım
Orta yollu bi tel aldim
Cuma alsayıdım 17k dı bugün 19k ya aldım aynı telefonu
Cemal ,güle güle kullan ama çok para vermişsin. Ben 2.5x4 metre çift merdaneli kombi kürümü 23 e aldım.Haziran ayıydı ama olsun.