Ynt: Erkunt
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için saolun teşekkür ederim.
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için saolun teşekkür ederim.
62 bin traktör 20 ye bizimkini saydılar 42 bine geldi.Komik gelcek ama ben e serilerindekini yabancı geldi 285 dede zf gibi durdurup geçiyodu ondan sıkıntı olmuyo milelt rahatsız olur ama benim kulagıma hoş geliyo sesi geçirirken ileri geriyeşerefli1 link=topic=52269.msg536123#msg536123 date=1329075294' Alıntı:kardeşim ilk önce unutmaki zenginin malı fakirin çenesini yorar inşaallah hayırlı olsun diyorum,
zf şanzumanlısını alsaydınız bari yanlış anlama diğer şanzumanlısada yan carraro şanzumanlısıda iyidir ama zf şanzumanlı 45 km ye kadar hız yapar biraz, daha ağırdır,yolda traktörler tozuna dahi yetişemez hidrolik her ikisinide güzeldir güçlüdür sınıfındaki yerli mallarını kaldıramadığı pulluğu kaldırır tarlada pati çekmez sakın çekiştirme kimseyle yarışacaksan dahi tarlada pulluk takın sürüm yaparak yarışın korkma fark atarsın 4 pistonlu olduğu iyi olmuş bayılma olmaz yokuşlarda 4 cü vitesle remorkla filan çıkamaz çünki üçüncü vitesi diğer traktörlerin hızında 4 vites nakliyede az yaksın seri olsun hızı diye arttırılmış nırmalde traktörler 33 km yaparken zf ler 45 km hız yapar.
tekrar hayırlı olsun kaça aldınız ok-*-s ok-*-s