erkunt

Ynt: erkunt

bu keşke başka marka alsaydın diye yorum yapanları kaçı erkunt kullandı ve kaç saat kullandı merak ediyorum hoş muaattap olmam ya ben 2. yi aldım oldukça memnunum memnun olmasam 2. yi almazdım zaten he 1 tane daha ihtiyacım olsa yine erkunt yine erkunt kimsenin dediğine inanmam ben kullandım ben bilirim hayırlı olsun güle güle kullan yüzün güler için rahat olsun.

evyallah bende gayet memnunum güzel traktör erkunt anlatılmaz yaşanırr :) herşeye ragmen inadına erkunt ağustosun sonunda aldık eylülün 25 inde geldi...

bende 2012 turbo ıntecollu erkunt nimet 70s 4wd (zf) var.sıtede sankı cogu kisi erkunta dusman.bılen bılmeyen kulaktan duyma laflarla yorum yapan cok.en iyisi kendinde olandır.68 hplik bir traktore gore cok iyi performası var.ciftte vites secenegi cok.tarlanın tavına sertlıgıne gore vıteslerı kullanıyosun.hidrolıgı cok hassas anında tepkı verıyo.4 cekerde ön cekerler ıkısıde sureklı cekis durumunda.patınaj die bisey yok.yani dıger traktorlerdeki gibi kilitlemeye falan gerek yok.traktorum suan 150 saatte.cokta memnunum.tavsıye uzerıne aldık.4lü 12 inç ünlü pullugu duymuyo bile.300 dekar yer surdum.ortalama 1200 ltre dekarda mazot yaktı.goze batar eksıklerı yok ama orta dırek cifciler icin hem fiyatı hemde yakıt servıs ve parca acısından turkıyedekı liderlik yolunda ilerleyen tek traktor bana gore.

yerlide sınıfının en iyisi kıyaslamak gerikirse 266g nh td70d bunu kaldırdığı ağırlığı filan kaldıramaz