Erkunt

Yalnızca debriyajsız hi-lo için 30 bin lira fazla derim.

24 vites olanda da buçuk vardır. 24 vites seçenek fazla olduğu için biraz daha avantajlı sanki.

İki seçenek te 4.4 Perkins motor kullanıyordur, HP ve tork gücü pek farklı değildir bu durumda.

Haşmet te lift indir kaldır vs. ayarlar elektronik, Kudret te nasıldır acaba

Haşmet Trakya da var epeyce Kudret ona nazaran daha az.

Yalnızca debriyajsız hi-lo için 30 bin lira fazla derim.

24 vites olanda da buçuk vardır. 24 vites seçenek fazla olduğu için biraz daha avantajlı sanki.

İki seçenek te 4.4 Perkins motor kullanıyordur, HP ve tork gücü pek farklı değildir bu durumda.

Haşmet te lift indir kaldır vs. ayarlar elektronik, Kudret te nasıldır acaba

Haşmet Trakya da var epeyce Kudret ona nazaran daha az.
Lift tahminim 105 tede aynıdır

Ben olsam zf 110 luk alırım ama 2018 olması biraz problem bu traktör lerin bakımı yapılmış mi acaba satılmayan stokta duran traktör lerin 3 ayda bir yağ filtre vs değişimi gerekiyor bakım kartını sorun bence bide Deutz mu Perkins mi motor bence Deutz alırsa daha mantıklı

Ben olsam zf 110 luk alırım ama 2018 olması biraz problem bu traktör lerin bakımı yapılmış mi acaba satılmayan stokta duran traktör lerin 3 ayda bir yağ filtre vs değişimi gerekiyor bakım kartını sorun bence bide Deutz mu Perkins mi motor bence Deutz alırsa daha mantıklı
110 luk 2019 zf.deutz motorlu çok pahalı 250 den bahsediyolar onu alacana farmal a alır daha mantıklı fiyatlar birbirine yakın.senin motor nasıl

110 luk 2019 zf.deutz motorlu çok pahalı 250 den bahsediyolar onu alacana farmal a alır daha mantıklı fiyatlar birbirine yakın.senin motor nasıl
Benimki Perkins çekiş vs süper yakıt düştü fakat bende servis problemi var adamlar neye dokunursa bozuyor yoksa iyi traktör Deutz motor lu olanlar da bilgisayar a bağlantı gerekmiyor o yüzden dedim ama fiyat olarak uygun bence alınır

80.4 erkunta 9lu patlatma çok değlmi arkadaş burda 7 li çekiyolar o güçteki traktörlerle kafalar oluyo karma karışık nasıl yapacak alan kişi artık bilmem
Az çok bilmem toprak çok sert olmamak koşuluyla takviye 2h ile kırmızı kol hassasiyet 1de göbekleme gidiyor. Biraz kaldırınca 3l ile gidiyor toprak durumuna göre pulluk batmayınca mecbur çizel söküyor.
Bence lazerde bir 105 lik deneyin ona göre alın derim.

Lift tahminim 105 tede aynıdır
Konumuza dönecek olursak. Kudret 105 te lift eski usul kollar ile ayarlanıyormuş Turgay abi.
Haşmet 110 da ise elektronik olarak ayar yapılıyor.

Teknik özellikleri de paylaştım.

İkisini arasındaki fiyat farkı elektro lift ağırlıklı bence.

Şahsen fiyatlar çok yüksek, bu fiyatlarda yerli motor almak, bir de bu şartlarda sıkıntı.

İnternet te nerdeyse yarı fiyatına aynı ayarda ikinci el olanlarını bulmak mümkün.

Yada en iyisi fazla uçmadan makul fiyatlarla Avrupa motoru bakmak kanaatimce.
Screenshot_20191128-162326.jpg
Screenshot_20191128-162307.jpg

Bende bunu bildiğim için danışıyorum kardaşım el elden üstündür.sormak ayıp değil öğrenmemek araştırmamak ayıp soracanki bilgi edinesin
Motor torkları ve beygir sayısı aynı da olsa tork artış yüzdesi, tork yedekleri yüksek olan motor rahvan at gibi gider.T4000 serisinin tork yedekleri %50 civarları sanırım,Tarla serilerinde genelde %30 oluyor.Her marka da torklar aynı olsa bile tork yedekleri farkı çeki demiri gücünde fark oluşturur.
3.4 litrelik motorlar yardımcı traktör niteliğindedir.Lazer işi için 4.5 lt motor tercih ederdim.