Erkunt VARİO Transmisyon

Ynt: Erkunt VARİO Transmisyon

tt6054c link=topic=61143.msg675663#msg675663 date=1356880729' Alıntı:
bütün özellikleri birden çıkaramazki bu seriyi kimse almayınca power şhutle koyacaklar
o zaman koç`tan ne farkı kalacak hani diyorlar ya bi kabin bi şatıl ver 10 bini koç un işi bu diye

serdar38 link=topic=61143.msg675660#msg675660 date=1356880359' Alıntı:
şimdi bu şatıl işi okadar zor bişey değil kabul ama kolay olanı bu erkunt neden koymuyor da lüks dediğiniz seride millet gacır gucur geriye atmaya çalışıyor
belki daha iyi bi sistem üzerinde çalışıyorlardır ..zannedersem şu shutle olayı zf şanzumanla uyuşmuyor yoksa koyar ihmal etmezlerdi

sinoplu link=topic=61143.msg675666#msg675666 date=1356881141' Alıntı:
belki daha iyi bi sistem üzerinde çalışıyorlardır ..zannedersem şu shutle olayı zf şanzumanla uyuşmuyor yoksa koyar ihmal etmezlerdi
milletin anlamak istemediği tek bi nokta var new holland piyasası olduğu için yapar şatıl ı 3 binlik malzemeye 5 bin der erkunt koyamaz demiyorum koyar ama maliyet artar mecburen fiyata yansır buda alıcısını etkiler örnek tümosan bizim ilçe de en az 30 tane tümosan girdi soruyon alan adama tercih sebebini ilk olarak ucuzluğunu söylüyor buda var yani

şimdi bu şatıl işi okadar zor bişey değil kabul ama kolay olanı bu erkunt neden koymuyor da lüks dediğiniz seride millet gacır gucur geriye atmaya çalışıyor

Senin dediğin kağnı arabısıdır, Erkunt un yeni serilerinde geri vitese atarken ses duyamazsın. noo-*-s

768 link=topic=61143.msg675689#msg675689 date=1356883113' Alıntı:
Konuda Erkunt un en son geldiği nokta ve yeni çıkan lüks serilerden bahsediliyor. :)
pardon abi ama yeni çıkan lüks serilerde vario şanzıman mı var benim bildiğim yeni lüks serilerde zf şanzıman ha daha başka bişey varsa bilmiyorum

Ben, yorumumu senin bu yorumuna cevaben yazdım. Sen burada vario şanzımandan mı bahsetmişsin? Şimdiki 90-100-110 luk serilerdeki Zf 557 şanzımanlar tam sekromeçli,ses falan yok. Senin bildiğin Zf 537 lerle aralırında dağ kadar fark var. Bir araştır istersen...

768 link=topic=61143.msg675706#msg675706 date=1356884271' Alıntı:
Ben, yorumumu senin bu yorumuna cevaben yazdım. Sen burada vario şanzımandan mı bahsetmişsin? Şimdiki 90-100-110 luk serilerdeki Zf 557 şanzımanlar tam sekromeçli,ses falan yok. Senin bildiğin Zf 537 lerle aralırında dağ kadar fark var. Bir araştır istersen...

araştırılabilcek kaynak bilenler yazarsa kaynagın yerini,bilmeyenler icin çok yararlı olcaktır.erkuntun sitesinde bu gibi bilgiler yok zf nin sitesindede yeterince yabancı dil yetersizliğinden yararlanılamıyor...

768 link=topic=61143.msg675706#msg675706 date=1356884271' Alıntı:
abi araştırmama gerek yok ben tam senkromeçlileri de biliyorum eski 2008 leri falan da biliyorum ha 2008 e bakarak yenilerde ses az kabul ama yinede hatrı sayılır bi ses var ama e serisinde hiç yok kabul ederim ayrıca bu konuda erkuntun geldiği yerden bahsedilkiyor demişsiniz varsayımlar üzerinden biryere gelinemez ve bu konu erkuntun geldiği yeri değil bi arkadaşın aceba erkunt vario şanzımanı takar mı diye bi sorusundan açılmıştır

ha erkunt biyerlere gelirmi evet gelir ama şuan o geleceği noktaya ulaşmış değil ve bu kullanıcılar sen ne yaparsan iyisini yaparsın dedikçe körü körüne savundukça geleceği yere gelmesi birazz zaman alır gibi neyse kusura bakmayın iyi akşamlar

serdar38 link=topic=61143.msg675712#msg675712 date=1356884835' Alıntı:
abi araştırmama gerek yok ben tam senkromeçlileri de biliyorum eski 2008 leri falan da biliyorum ha 2008 e bakarak yenilerde ses az kabul ama yinede hatrı sayılır bi ses var ama e serisinde hiç yok kabul ederim ayrıca bu konuda erkuntun geldiği yerden bahsedilkiyor demişsiniz varsayımlar üzerinden biryere gelinemez ve bu konu erkuntun geldiği yeri değil bi arkadaşın aceba erkunt vario şanzımanı takar mı diye bi sorusundan açılmıştır

Çok klasik olacak ama sizin gibi değerli arkadaşlar için söylenen, tabiki sizinde bildiğinizi gayet iyi bildiğim bir söz var, benim de onu söylemekten başka bir sözüm kalmadı. Siz Haklısınız Kardeşim... Benim kullandığım traktörü siz daha iyi biliyorsunuz...

768 link=topic=61143.msg675720#msg675720 date=1356885649' Alıntı:
Çok klasik olacak ama sizin gibi değerli arkadaşlar için söylenen, tabiki sizinde bildiğinizi gayet iyi bildiğim bir söz var, benim de onu söylemekten başka bir sözüm kalmadı. Siz Haklısınız Kardeşim... Benim kullandığım traktörü siz daha iyi biliyorsunuz...

trakklupte tüm üyelerimiz çok değerli....
umarım açılan bu konuya türkiyedeki traktör firmalarından yada mühendislerinden birileri denk gelir...vario sistem üzerinde bi çalısma yada düşünce sirkülasyonu yaparlar...

yenı erkuntlar zf serıleri.65 lik 70 lik ve 80 lıklar yaza kalmaz hepsı tam senkromeclı cıkacakmıs.bılgınıze.bunlar satıs polıtıkası.erkunt dusuk modellerde satıs rakamlarını ıstedıgı sekılde yakaladı.hemen herseyı yaparsa bıdaha ne satcak.sırasıyla hepsı olur.zaman.lazım..

Erkunt Traktör öncelikle;
Şimdiye kadar ürettiği Modellerinin arkasında durarak, Modellerinin eksikliklerini gidermeli, Modellerini geliştirmeli. Kaliteden ödün vermemeli.
Öncelikle, Erkunt Traktör bizlere 'GÜVEN' vermeli.
Yeni seriler veya modellerle güven sağlanmıyor.
Tabi bir de işin ekonomik boyutu var.
Ankara fuarında Satış Müdürü Tolga SAYLAN beyle Lüks serisinde olan ama benim aldığım Nimet 70e serisinde olmayan kabin arkası silecek için bir saat mücadele ettim. Kabin arkası silecek nasıl oluyor da Lüks oluyor diye.
Aldığım cevap, Çiftçi ucuz traktör istiyor.
Düşünebiliyormusunuz, bir kabin arkası silecek Lüks oluyor, maliyet hesabı yapılıyor.