ERKUNT TRAKTÖRLERE İNTERCOLLER VE TURBO SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

Ynt: ERKUNT TRAKTÖRLERE İNTERCOLLER VE TURBO SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

fabrika neden karşı çıkıyor araştırmak gerekiyor.

emektraktor link=topic=51390.msg520544#msg520544 date=1327527174' Alıntı:
HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR ERKUNT İNTERCOLLER TURBO TÜMOSAN İNTERCOLLER VE TURBO SETLERİ MF 265 275 UZEL 285 S İNTERCOLLER TURBO SİSTEMLERİ STYR BAŞAK TRAKTÖR TURBO SETLERİ YAĞLI LİFTLİ TİP ÇİFT ORTAKOL SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞ OLUP İLGİLENEN ARKADAŞLARIN BİLGİSİNE SUNULUR SAYGILARIMIZLA.

www.emektraktor.com/wwwtraktorhastanesi.com.
erkunt bereket turbo + intercoler ne kadar

valla fabrika izin vermiyorsa kendisi takaydı intercoller yeni bir teknoloji değilya ben taktıracağım zaten garantiside bitti.artık eşşek benim, istediğim yükü sararım.işler çıkmadan taktırmak gerek

şöyle bir hesap yapalım kısaca

bir sigara içen duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 bir insanın aylık masrafı en fazla 150 tl olsun bunu yılına çarparsak 1800 tl eder yani sigara içmediğime göre intercoller bana beleş gelir.intercollerin yaptığı tassarufda cabası eeee gelsin paralar yeni bir tane daha alalım inşaallah ok-*-s

sigara içen reşber arkadaşlar bence sigarayı uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- bırakıııııınnnnn para kolay kazanılır belki ama giden sağlık geri gelmez

emektraktor link=topic=51390.msg521106#msg521106 date=1327601771' Alıntı:
kardeş biraz pahalı değilmi. bizim burda garret turbo + intercolerı bereket 60 a 1700 tl ye taktılar.

yok öyle şey olmaz onlar cakma garretle çin petekli intercoller olabılır bilmiyorum

kardeş 80.4 e intercool taksak ne kadara maal olur?çekişte faydası olurmu bide aktarma organlarına zarar verirmi?

zaraı olmaz elbetteki faydası olur aktama organınada zararı olmaz iyi petekli olanı 1600 tl ye alıp taktırtabilirsin

emektraktor link=topic=51390.msg521473#msg521473 date=1327665784' Alıntı:
zaraı olmaz elbetteki faydası olur aktama organınada zararı olmaz iyi petekli olanı 1600 tl ye alıp taktırtabilirsin

bu traktör zaten 75 hp ve erkuntun şu an ürettigi şanzumanlar en fazla 79hp ye dayanabilecek güçteymiş.bu traktöre intercool takınca en aşşa 80hp olur şanzumana bi zararının olmaması imkansız degilmi sizce?

traktöre saglamış oldugu güç %3 tür zaten intercollerin oda 2,25 hp yapar siznin traktörde asıl amacı intercollerin soğuk hava basarak kuvvetli yanmayı sağlayıp harareti azaltacak ve traktörün verimin artırcaktır bence sorun olmaz karar herkesin kendisine aittir

erkunt kısmet 55 turbo takmak ısıtyorum sızce ayrıntılı olarak ıntelcooll un ve turbonun malıyetı nedır