Erkunt Traktör'den merhaba!

Ynt: Erkunt Traktör'den merhaba!

Aramıza hoş geldiniz. Hem Erkunt hemde bizim için karşılıklı olarak çok faydalı bir paylaşım ortamı olacağını düşünüyorum. Sizde sitemizde yer aldıkça farkında olacaksınızdır. Birçok çiftçi yerli markalarımızın daha iyi yerlere gelmesi için destekliyor. Bu noktada hem sizin sitemizden yararlanabileceği hemde bizim sizden birşeyler öğrenebileceğimiz güzel paylaşımlar olacaktır. Ayrıca bir Erkunt kullanıcısı olarak sizi burada görmek beni mutlu etti....

Hoşgeldiniz. .
direkt üreticiyi aramızda görmek onur verici..
muhatap alacağımız yetkililer daha az sorun ve buna paralel olarak
daha çok ürün sirkülasyon demektir..
ben deutz bağımlısı bir çiftçiyim..
ama erkuntu çok beğeniyorum (erkuntçularla atışmama rağmen)
ilerleyen zamanlarda alıp yerli gururu ile sahip olmak isterim..
inşallah eleştiri, eksik ve Şikayetleri direkt biz kullanıcılardan
duyarak bu kriterlere göre çözüm ve destek olursunuz..

hep birlikte el ele verip birlikte yürürsek.. siz daha fazla pazar payı
biz ise dünya standartlarında yerli üretim bir markayı kullanma şansına sahip oluruz..

Sitemize hoşgeldiniz.Özellikle son yıllarda çıkardığınız avrupai tarzda traktörler için sizlerle gurur duyduğumuzu bilmenizi isteriz.Başarılı ve yenilikçi çalışmalarınızın devamı dileğiyle. alk-*s alk-*s

İşte bu çok güzel oldu. Hoşgeldiniz.

Site içerisinde çok sayıda Erkunt kullanıcısı üyemiz mevcut. (Fanatikleri saymıyorum :) ) Ilgi duyan, almaya niyetlenenler de cabası. Böyle bir yaklaşımınız (biraz geç kalınmış olsa dahi) şahsen beni mutlu etti.

Aşağıdaki başlığa göz gezdirirseniz, ilginin ne denli yoğun olduğunu anlamanız kolaylaşır :) :

http://www.trakkulup.net/muhabbet-teknik-bilgiler-147/120-hp ' lik-erkunt ' a-isim-bulalim/

Yukarıdaki isimler içerisinden biri seçilirse herhangi bir telif talebimiz yok :D Trakkulup hoşgeldiniz hediyesi sayın..

Şara bir yana, müşterilerinizin doğrudan sizin ile iletişime geçme fırsatlarının olması, hem ürün geliştirme, hem de kullanıcı memnuniyeti açısından oldukça faydalı sonuçlar doğuracaktır. Çünkü siteye üye olmasalar dahi, birçok çiftçi, almayı düşündüğü bir traktör hakkında az yada çok araştırmada bulunuyor artık. Sitedeki yorumların da hem bilgilendirici hem de yönlendirici olduğu reddedilemez bir gerçek.

Sonuç olarak malının arkasında duran bir marka 'her zaman daha çok tercih edilir'. Burda bulunmanız da bunun bir kanıtı.

Tepe kolu kopması, akabinde arkadaki ekipmanın lastiklere saplanarak maddi hasar vermesi nedeni ile bir arkadaşımızın tüm masrafını karşılaşmıştınız. Konuyu neticeye erdirme gayretiniz için bir site üyesi olarak ayrıca teşekkür ederim.

Sizden ricam, 'Erkunt Traktör ' den Özellik Talepleri' gibi bir başlık açarak, çiftçilerin traktörlerimize görmek istediği özellik ve opsiyonların listesini 'resmi bir muhattap yolu ile' size ulaştırabilmelerine olanak tanımanız.

Beklenti bilinirse, cevap vermek kolaylaşır.

Iyi forumlar.

Oncelikle sitemize hos geldiniz.
Bu forumdan karsilikli olarak azami derecede faydalanmak icin bizden beklentilariniz bildirirseniz seviniriz.
Zaten forumdaki arkadaslarim ufak tefek istek/sikayetlerinden bahsetmis.
Size aks ettirilecek bir konuyu cozebilme yetkiniz ne kadar.
Size nelerden bahsedelim.
Kendinizden bize bahsederseniz daha verimli calisabilirz.
Iyi forumlar

Gökhan ÖZKAN link=topic=78864.msg933162#msg933162 date=1415263153' Alıntı:
Oncelikle sitemize hos geldiniz.
Bu forumdan karsilikli olarak azami derecede faydalanmak icin bizden beklentilariniz bildirirseniz seviniriz.
Zaten forumdaki arkadaslarim ufak tefek istek/sikayetlerinden bahsetmis.
Size aks ettirilecek bir konuyu cozebilme yetkiniz ne kadar.
Size nelerden bahsedelim.
Kendinizden bize bahsederseniz daha verimli calisabilirz.
Iyi forumlar
o ne ettin ele süper yaklaşım. .