Bu fabrikada kalite kontrol yetersizliği vs.olur tahminim.zf 537 şanzımanda çok rastlanır.usta ve malzeme kaliteside etken.bizde 80.4 lüks kullanıyoruz.senkromenç harcadı.bilyaları 1000 saatte bozuyor.debriyaj baskı kolunun pimini kesmesi yüzünden bölündü.şükürler olsun servis iyi.geçen yıl balyada kapı camı patlattık adam 500 liraya 40 km yol geldi tarlada değiştirdi.
E serisi hidrolik beyin bağlantı noktaları zayıf bağlantı noktalarından gövde patlatan var.bu bağlantı noktaları güçlendirilmeli.
Lüks serisinde hilal kıranlar.yeni düğmeli buçuklarda bu sistemi bozanlar var buna da bir çözüm bulunmalı.
Ses yalıtımı diğer markalara göre zayıf bunlar iyileştirilmeli.
Klima sorunları bitmiyor hala.
100 ve 110lukların soğutma sistemi yetersiz sıkıştırınca hararet yükseliyormuş.artık bunada bir çözüm bulsunlar adamlar mfyi sıkıştırıyor hiçbir şey olmuyor bu motordan değil soğutma sisteminin yetersizliğinden kaynaklı.
Bu konuların erkunt yetkililerine ulaştığından emin olabilirsiniz.
Bazı küçük şeyler can sıkıcı olabiliyor hele iş zamanı olmadık arıza vs problemler cabası.
Yorum için teşekkür ediyorum.
Bu finans konusunun detaylari belli degilmi faiz peşinat falan
Faiz oranlarını bilmiyorum o da çekilen kredi geri ödeme sayısı peşinat vs iş değişcektir.
Teşekkür ederim Ercan Bey, Servis gelip değiştirdi parçayı,hiç böyle bir şeyle karşılaşmadığını söyledi. İki sorum olacak;
1. İleri geri vites çok sert bunun bir çözümü var mı? Bu durum aşağıda Februccini'nin bahsettiği hilal kırma durumuna neden olur mu?
2. Kalkışlarda çok duman atıyor bu normal mi? Servis bunun zamanla düzeleceğini belirtti.
Bu arada traktör 30. saatte.
Tekrar geçmiş olsun abi
1. ilk alışma sürecince sert olur çalıştıkça rahatlayacaktır.
2. Normal, ilk 50 saat kadar normal kullan sonra ağır işe girdikçe haliyle azalacaktır ve rodaj süresi de dolacaktır. Çekiş vs yetersizlik varsa 200 saati geçince de değişmezse servisiniz pompayı enjektörleri söker ücretsiz ayarlanır yola devam.
Ben de şahsen ayarlattım çok fark ediyor ama biraz saat yapmakta fayda var.