Erkunt servet in vites kolu kırıldı acaba bu parçadan bulunur mu?

Ynt: Erkunt servet in vites kolu kırıldı acaba bu parçadan bulunur mu?

düya da hangi şirket, hangi fabrika A dan, Z ye kendi ürününü yapıyor, üretiyor satıyor.örnek var mı? yok olamaz.hangi traktör ham demirden üretiliyor da satıliyor.tüm firmalar,fabrikalar,üreticiler,satıcılar,tüketiciler zincirin bir halkası.
erkunt kötü olabilir.kalitesiz olabilir.yabancı da olabilir.beş parada etmez.AMA ŞUNU UNUTMAYIN BİR TABUYU YIKTI.4 silindirin tabusunu yıktı.bugün böyle yarın ne olur bilemem, onu da erkunt kısmet çıkınca belli olur.taşlanacak,kötülenecek,ama tarlalarda yerini alacak.

arkadaşlar meraba erkunta vites kolu kırmış diyorsunuz ve kötülüyorsunuz bende n h hakkında şahit olduğum bir şeyi sizinle paylaşayım tt 50 b modelinde 4 . vites geri atıyor servisine bilgi verildiği halde ilgilenilmiyor 2008 model traktör 800 saatte nasıl böyle birşey olur aklım almıyor

Önceden 98 modelin altındaki 66 serisi Fiat ' larda ileri-geri mekik kolu kırılırdı sıklıkla, aynı sorun Erkunt ta da çıkmış demek ki :D
Ama bir vites kolunun kırılması da o markayı bütünüyle kalitesiz göstermez. Olabilir demir sonuçta. Fabrika zamanla hatasını anlamış düzeltmiş demiri kalınlaştırmış olmuş bitmiş.
Zaten bu konuda bayağı eskiymiş.
Neyse :D

kim ne derse desin erkunt hayatta almam bi artısı tipi idare eder 3 silindir traktörün çekeceğinden nolucak erkunta o kadar para vereceğime üste biraz daha para koyar adam gibi traktöre binerim ben şuan jd kullanıyorum herkes diyor türk traktörüne destek olun yerli malı ondan alın kalkınsın gelişsin bu benim kullandığım traktördeki teknolojiyi erkunt yaptıda bizmi almadık

tamam şu an için haklısın ama erkunta ilgi büyüyüp teknolojisini ilelretip senin traktörünün teknolojisini yakalaya bilmesi için destek olmalı. ileride o teknolojiyi yakaladığında birde ucuz olursa o zaman yine aynımı düşüneceksin. bence erkunt eşit beygir güçlerindeki traktörler ile kafa kafaya gidebilecek kapasitede bir traktör.