Erkunt Servet 80/e Kabinli yide cıkarmış! 12+12 vites

Ynt: Erkunt Servet 80/e Kabinli yide cıkarmış! 12+12 vites

td80 60 bin ise bunlar daha ucuz olmalı ))) şimdi traktör var ihtiyaç olmadığı sürece değiştirmeyi düşünmüyoruz ama ucuz verirlerse neden olmasın ufak modellerden 1 tane alabiliriz bereket olur mesela :D servetin hakkı 50 bindir benim gözümde :D

ok-*-s bende aynı düşüncedeyim ama tarım aletleri genel olarak çok pahalı..sade traktör değil takımlarda öyle
qarizmatiqa link=topic=35366.msg446538#msg446538 date=1316703305' Alıntı:
td80 60 bin ise bunlar daha ucuz olmalı ))) şimdi traktör var ihtiyaç olmadığı sürece değiştirmeyi düşünmüyoruz ama ucuz verirlerse neden olmasın ufak modellerden 1 tane alabiliriz bereket olur mesela :D servetin hakkı 50 bindir benim gözümde :D

ben styer i satıp erkunt 70 t tek çeker almak niyetindeydim 2 şey beni çaydırıyor .
erkunt yeni bi marka olmasına ragmen oldukça pahalı. 45-50 milyar gibi bi fiyat olmalıydı ki alayım .
en önemlisi yakıt boşda 20 gazı geçinçe çok yakıyor

benide perkins motor caydırıyor, hemde gereksiz pahalı birde zf şanzumanı öve öve bitiremiyorlar ve var abi bu şanzumanda senkromej yok bişey yok 240 ' ın vitesine buçuk katmışlar gibi bişey bildiğin steyr şanzumanı. başak bile daha cazip geliyor gözüme erkunt kendinden tiksindirdi bıktırdı artık. ama ucuz verirse neden olmasın ,8tümodanda ucuz verirse ancak alırım çok soğudum o motordan) :D