Erkunt Serileri arasındaki donanım ve özellik farkları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: Erkunt Serileri arasındaki donanım ve özellik farkları.

DemirdöğeN link=topic=72134.msg835443#msg835443 date=1390810132' Alıntı:
kabinler standart degilmiydi ileri geri vitesi solda oldugu için kullanım alanı daralmış olabilirmi
evet o levyeden oluyo

DemirdöğeN link=topic=72134.msg835443#msg835443 date=1390810132' Alıntı:
kabinler standart degilmiydi ileri geri vitesi solda oldugu için kullanım alanı daralmış olabilirmi
+e biraz daha yüksek geniş cok küçük boyut farkları var..dingil arası mesafesi biraz daha uzun

ufukk link=topic=72134.msg835527#msg835527 date=1390820367' Alıntı:
Teşekkürler Barış,
İki model arasına kıyaslama yapılabilecek bilgileri koymamışlar broşürlere , yada ben mi göremedim? :)
sadece donanımsal özellikleri koymamışlar onlardan da konu içersinde bahsettik zaten fakat ben bunların tefarrat oldugunu düşünüyorum onların +e ye koydukları + paranın çok daha aşagısına mal edip e srisinede koya bilirsin..önemli olan pek bir fark yok anlaşılan mekanik aksam olarak

barış pala link=topic=72134.msg835542#msg835542 date=1390820884' Alıntı:
sadece donanımsal özellikleri koymamışlar onlardan da konu içersinde bahsettik zaten fakat ben bunların tefarrat oldugunu düşünüyorum onların +e ye koydukları + paranın çok daha aşagısına mal edip e srisinede koya bilirsin..önemli olan pek bir fark yok anlaşılan mekanik aksam olarak
küçük gibi görünebilir ama bayağı özellik var arkadaşlar hemen hemen herşeyini yazmış ama 2 tanesi yazılmamış birincisi kuyruk milinin devir saati göstergesi ikincisi de arka cam sileceği bunlar e serisinde yok e+ da var olan özellikler arkadaşın biri demişki 2 bin tl ye yaptırabilirsiniz bu özellikleri sadece kompresör ün fiyatı 2800 tl artık gerisini de siz düşünün arkadaşlar

Bu konu olmasa , sizlerin katkıları olmasa broşürlerden ve web sitesinden bu farkları anlamak çok zor olurdu.
Güzel referans bir konu oldu. Sizin yazdıklarınız doğrultusunda bir tablo haline getireceğim , hatta bunu Erkunt ' a yollayacağım , web sitelerine koyabilirler uygun görürlerse , referans bir doküman olabilir çünkü.
Konuya katkı sağlayan herkeze birkez daha teşekkür ederim.

barış pala link=topic=72134.msg834969#msg834969 date=1390756521' Alıntı:
ne artısı var ki kurt agzı hidrlik orta kol aynı motoru alacaksan ne gerek var onları sende takarsın hemde onların ekledigi paranın 7 de birine madem + olsun derseniz 90 lüks alın derim işte onunla arasında en büyük fark zf tartışmasız cararro ya on basar
biraz yavaş bassın :) 90 e aslında 90 lüxe 4 basar
1 yakıt 2 çekiş 3 pratiklik 4 fiyat. bunların hepsi bence asıl fark yaratan özellikler. zf de işe yarar bence buçuk vites ve YOL da hızlı gitmesi. sağlam sağlam diyorlar zf ye ama nedense arkasını dağıtan erkuntlar hep zf. vede nedense erkunttan memnun olmayan kullanıcıların % 90 ı zf li erkunt kullanıcıları.
zaten fuarda da görüldüğü gibi geliştirilen modeller carraro lu modeller , demekki talep o yönde. bu bi gerçekki carraro lu 90 lık 80 lik 70 lik , zf li 90lık 80lik ve 70 liği tarlada yakıt ve performansta evire çevire tokatlar

ademin link=topic=72134.msg835653#msg835653 date=1390830670' Alıntı:
biraz yavaş bassın :) 90 e aslında 90 lüxe 4 basar
1 yakıt 2 çekiş 3 pratiklik 4 fiyat. bunların hepsi bence asıl fark yaratan özellikler. zf de işe yarar bence buçuk vites ve YOL da hızlı gitmesi. sağlam sağlam diyorlar zf ye ama nedense arkasını dağıtan erkuntlar hep zf. vede nedense erkunttan memnun olmayan kullanıcıların % 90 ı zf li erkunt kullanıcıları.
zaten fuarda da görüldüğü gibi geliştirilen modeller carraro lu modeller , demekki talep o yönde. bu bi gerçekki carraro lu 90 lık 80 lik 70 lik , zf li 90lık 80lik ve 70 liği tarlada yakıt ve performansta evire çevire tokatlar
Braderim mesajın ve bilgini paylaştığın için teşekkür ederim.
Lakin üslup biraz sencede sert değil mi? :)

Konumuz amacına ulaştı, bu konuda ilave edilecek bir bilgi kalmadı.
Bu sebeple kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...