Erkunt Nimet Lüks 4WD

Erkunt Nimet Lüks 4WD traktörün teknik özellikleri lazım, kuyruk milinin yerden yüksekliği , 3 noktası askı sisteminin ölçüleri ve diğer ölçüler. Yardımcı olabilecek var mı ? Sitelerindeki katalogta yeterli bilgi yok ölçüler adına şimdiden teşekkür ederim.

Ben de bu katalogtan bakıyordum genel boyutlar var ancak kuyruk milinin yerden yüksekliğini o katalogta göremedim. Harf verilmiş çizimde ama harfe karşılık bi değer bilgisi mevcut değil aşağıda. Bitirme projesi için bi makina tasarımı yapıyorum , kuyruk miliyle tahrik edilecek , bu yüzden yerden yüksekliğini öğrenmeliyim.
Bu arada cevapladığınız için teşekkür ederim

Ben de bu katalogtan bakıyordum genel boyutlar var ancak kuyruk milinin yerden yüksekliğini o katalogta göremedim. Harf verilmiş çizimde ama harfe karşılık bi değer bilgisi mevcut değil aşağıda. Bitirme projesi için bi makina tasarımı yapıyorum , kuyruk miliyle tahrik edilecek , bu yüzden yerden yüksekliğini öğrenmeliyim.
Bu arada cevapladığınız için teşekkür ederim

Traktörden ölçerek yazıyorum :)

PTO zeminden yüksekliği : 60 cm
Ekipman kolu sabit kısmı zeminden yükseliği: 50 cm
Alt çeki yerden yüksekliği : 40
Ekipman kol uzunluğu bu kancalı tip: 104 cm

Bu arada ne makinası yapıyorsunuz umarım bilgiler işinize yarar.

kolay gelsin.