erkunt..(LİDERLİK RUHUNDA VAR)

Ynt: erkunt..(LİDERLİK RUHUNDA VAR)

reklam kokan hareketler miii :S :) aslı var mı yoksa :) :)

volkanuzel link=topic=73773.msg864083#msg864083 date=1394634053' Alıntı:
kantar yakınsa 2 römork uğraştırır birini sök ötekini boşalt sonra onu koyuver :D öbürünü tak onu boşalt toprağa yanaş, sonra ikisini birbirine bağla,
sonra tarlaya gelince bi bakarsın küçük römork önde büyük onun arkasında bağlı sonra sök büyüğü öne geçir sonra ikisini birbirine bağla ;D zor iş yani ;D
anlatması ıkı satır :D yapmasını sen dusun ;) :D :D

volkanuzel link=topic=73773.msg864083#msg864083 date=1394634053' Alıntı:
kantar yakınsa 2 römork uğraştırır birini sök ötekini boşalt sonra onu koyuver :D öbürünü tak onu boşalt toprağa yanaş, sonra ikisini birbirine bağla,
sonra tarlaya gelince bi bakarsın küçük römork önde büyük onun arkasında bağlı sonra sök büyüğü öne geçir sonra ikisini birbirine bağla ;D zor iş yani ;D
varsın mazot yansın ;) ;D zuha-*-s zuha-*-s

çift çeker traktörlerin rampası zayıf olur derler burda bi terslik var bence. bende mf178 vardı onun rampa cıkısı gibi daha traktör görmedim cok çift çeker taktörde solladım hemde fazla yükle

kayamehmet707 link=topic=73773.msg864104#msg864104 date=1394635488' Alıntı:
çift çeker traktörlerin rampası zayıf olur derler burda bi terslik var bence. bende mf178 vardı onun rampa cıkısı gibi daha traktör görmedim cok çift çeker taktörde solladım hemde fazla yükle

asvaltta sollarsın :D

erkunt kaçlık gözükmüyor ama namıssız iyi yeteliyor

Abe MF naptın bize ?

Oysa 165-188 ilanlarını eksiksiz takip ederim, powerleri görürsem onu çok incelerim, z (döküm ) jant görürsem kaçırmam, böylemi olcaktı :D Ama gene gönüldesin 4 teker römorka verdim geçti..

Bu MF ' nin hiç mi gücü yok? Nasıl çekemiyor anlamadım. Ama Erkunt ' a helal olsun, gücünü göstermiş.

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt