Otobüslerde sıkınti yokmuş amcamin servis safkar buz yapiyor servisi hicte arizalanmiyor
Bende silajlik misir bictim gecen sene o zaman bitmiş gaz kaçak varmi dedim yok nere gitti bu gaz
Erkunt traktorunuz varsa ve tozlu isler yapıyorsanız klimayı kullanmayı unutun bizim kudret 100 ile her sene harmanda 1 ay balya yapıyorum 15 gun klima calismıyor.Aldıgimizdan beri klima duzen tutmadi kendi servisinden cok klima servisine gitti traktör.
Seninki iyi 6 ay dayanmis silaj sezonunda aldik traktoru 1 ay içinde gitti yukarda fan çalismiyo dedim elektirikciye gosterdim elektirik var bunda dedi geldiler klimada gaz yok bundanbonx3ki traktörümu 6 yil kullandim bi kez olsun gaz bastirmadim sorunda yasamadim kabinler çok dandik ifrit oluyorumBizim traktorde daha 6 aylikken klima bozuldu gaz kacırdı.Bu senede sene basından beri 3 defa klimacıya gitti simdilik iyi calısıyor.Birde klimacıların cogu otoeletrikciden klimacı olmuslar bildikleri tek sey gaz basıp yollamak onlarında bu tip sorunların çözülmemesinde payı var.
Seninki iyi 6 ay dayanmis silaj sezonunda aldik traktoru 1 ay içinde gitti yukarda fan çalismiyo dedim elektirikciye gosterdim elektirik var bunda dedi geldiler klimada gaz yok bundanbonx3ki traktörümu 6 yil kullandim bi kez olsun gaz bastirmadim sorunda yasamadim kabinler çok dandik ifrit oluyorum