ERKUNT KIYMET 90 POLATLI

Ynt: ERKUNT KIYMET 90 POLATLI

Güzelmiş valla. Ya şu güzelim traktörün jant ağırlıkları yokmu çöpe atmak gerek :D

Ali SARAÇ link=topic=54981.msg584436#msg584436 date=1335135232' Alıntı:
hep galerilerde galericilerin testlerini görüyoruz .. arkada$ $u traktörü alıpta tarlaya sokan çıkmadı mı daha .. ne yakar nasıl ceker bi ögrenemedik .. sözde en çok satılan traktör fuarlarda .. millet alıp deposuna mı sakladı bu yeni cıkan erkuntları noldu bu kadar satılan traktör .. merak içindeyim yani ..
erkunt çok satmaya çok sattı da teslimat yok sadece 3-5 tane 90 lık teslim ettiler hiç 100 ve 110 luk teslim edilmedi ben tam 2 aydır bekliyorum hala gelmedi sezona yetişmez bari yaza gelse diyorum artık köyde insan içine çıkacak hal kalmadı her görewn motor ne oldu diye soruyor diyorum bu ayın sonu o ayda bitiyor ama motor yok gerçekten bu geciktirme kafamı bozuyor sonradan sitemizin bir üyesinin bana verdiği bilgiye göre öğrendimki 100 ve 110 lukların hidrolik pompaları değişiyormuş traktörler hazırmış üzerindeki mevcut pompalar ileride sorun yaratabileceği için sökülmüş yenisi bekleniyormuş bakalım 15 gün de bunu bekleyelim sonra ne olacak inş gelir benim için çok acelesi yok içeride 2 tane daha traktör var ama tek traktörü olana çok büyük sıkıntı erkunt bu konuda yanlış yaptı yani bu modelleri görememizin tek sebebi bu size söz veriyorum gelsin ilk paylaşımı ben yapacağım

çok boğulur yazmış 2 kişide 6 tonmuş traktör,fabrikasındaki onca mühendis teknisyen hiç düşünmemişlermi bunu.4600 kg bu traktör

Ön jantların içindeki ağırlıklar güzel olmuş. Traktör de güzel hakikaten Erkunt büyük gelişim gösterdi. Paylaşım için teşekkürler...

Paylaşım İçin Teşekkürler Hacım :)

Artık phantomerkunt ' tan Bekliyoruz Kıymet Sahibi İlk Trakkulüp Üyesinden Yorumları ;)

omerfarukkoc link=topic=54981.msg585246#msg585246 date=1335350725' Alıntı:
Paylaşım İçin Teşekkürler Hacım :)

Artık phantomerkunt ' tan Bekliyoruz Kıymet Sahibi İlk Trakkulüp Üyesinden Yorumları ;)
benimki kudret bayiyle konuştum şimdi haftaya kesin teslimat yapacağız diyor inş haftaya yorum ve paylaşımları aktaracağım

phantomerkunt link=topic=54981.msg585248#msg585248 date=1335350851' Alıntı:
benimki kudret bayiyle konuştum şimdi haftaya kesin teslimat yapacağız diyor inş haftaya yorum ve paylaşımları aktaracağım
Kudret ' se Daha Güzell :)

gerçekten güzel iş yapmışlar keşke daha önce görseydim case alacama 90 erkunt degerlendirirdik

Volkan abi öncelikle güzel paylasım sagolasın :D geçenlerde bende bi ugramıstım bayideki dayı bana sen bu motoru çalıştır sana bedava verecem dediydide çalıştıramadım sağda bi düğmeye basıyozda çalışıyomuş ;D gerçekten çok fena bunlar 1-2 kerede nadasda görmüştüm

Semih_ link=topic=54981.msg593883#msg593883 date=1337000238' Alıntı:
Volkan abi öncelikle güzel paylasım sagolasın :D geçenlerde bende bi ugramıstım bayideki dayı bana sen bu motoru çalıştır sana bedava verecem dediydide çalıştıramadım sağda bi düğmeye basıyozda çalışıyomuş ;D gerçekten çok fena bunlar 1-2 kerede nadasda görmüştüm
ben onu biliyodumda nasıl kullanıldığını bilmiyodum direk sordum şurayamı bascaz die oda söyledi zaten :D

Güzel paylaşım Volkan öndeki ağırlıklar dikkat çekiyo da arkada ağırlık yok mu yoksa galeri mi sökmüş?Paylaşıma tşk.

ranger link=topic=54981.msg595122#msg595122 date=1337259987' Alıntı:
Güzel paylaşım Volkan öndeki ağırlıklar dikkat çekiyo da arkada ağırlık yok mu yoksa galeri mi sökmüş?Paylaşıma tşk.
Yok emre gerek yok arkası baya ağır zaten orjınalı bu şekilde Arkası çok heybetli :)