Hayirli olsun gule gule kullanin bir akrabamda yeni 90 luks ve balya makinasi aldi bu yaz deneyecek bakalim.Bendede 2013 modeli var sorun cikaracagini sanmiyorum kuyruk mili saglam ve guclu yakit olarakta memnun kalirsiniz
Yok ben kendi traktorume hic takmadim ama 80.4 lüks servete taktilar bizim burda memnunlardiSiz taktınızmı 90 lık balyaya
Yok ben kendi traktorume hic takmadim ama 80.4 lüks servete taktilar bizim burda memnunlardi
Yeni 90 lüks 80.4 lüks le nerdeyse ayni sadece 10 bg fark var yakiti cok yakacagini zannetmiyorum guzel bir pompa ayari yaptirirsan traktor dahada canli olur
Mazot pompasini servise ayarlattir garantisi bitmeden traktor bambaska olur bayilma olmaz duman olmaz daha seri olurPompa ayarı derken şu anda 20 saatte traktör
Mazot pompasini servise ayarlattir garantisi bitmeden traktor bambaska olur bayilma olmaz duman olmaz daha seri olur
Şuanda duman atıyor ama diyer dediklerinin hiç biri yokİlk kalkista hafif boguluyomus gibi oluyo gaza basinca kendini toparlarken hafif duman atiyo ve gaza basinca yavas yavas devirleniyo pompa ayarini yaptirinca bunlar duzeliyor motorun sesi daha guzel ve gür oluyor cekistede baya fark ediyor
Sen pompayi yaptir farki ondan sonra gor bulundugun yer neresi bilmiyorum ama ben kirsehirde dogan pompaya yaptirdim traktorun cekisi sesi bambaska oldu yakitida ayni bg traktorler icerisinde cok azŞuanda duman atıyor ama diyer dediklerinin hiç biri yok
Sen pompayi yaptir farki ondan sonra gor bulundugun yer neresi bilmiyorum ama ben kirsehirde dogan pompaya yaptirdim traktorun cekisi sesi bambaska oldu yakitida ayni bg traktorler icerisinde cok az
Kardeş sen traktör ünü karıştırma daha 20 saatte diyorsun 150 saat civarı olsun düzelir zaten 100 saate gelince yağ vs değişimi olacak o zaman servis e anlat problemi ama bir sorun yokturTraktör şuan garantiliç garanti kapsamına giriyormu peki