Ynt: ERKUNT KISMET 55
eren kardeş sen alacağın motrda ne olmasını istiyorsun fiyat olarak . vites seçeneği hid. kaldırma kap. vesaire.. onları açıklarsan daha sağlıklı görüş suna biliriz..benim düşüncem ls u60c herşeyiyle 4 4lük. babamı kandıramadım . kandırabilseydim hayalim buydu. ama erkuntta iyi. ben bunu beğeniyorum http://www.lstraktor.com/U60Cteknik.html
evet söylediklerine kısmen katılıyorum ..qarizmatiqa link=topic=49417.msg486538#msg486538 date=1323547426' Alıntı:abi tümocandan new hollanddan erkuntdan hattattan fiyat al, hem 55 lerin hem bir üstlerinin fiyatlarını alda hep beraber düşünelim en uygununu bulalım traktör alıyosun sonra pişman olma keşke deme, biz uzelin battınca hiç mfye bakmadık komşu gitti ithal mf aldı çok özendim çok pişman oldum para aynı para adamın traktörü hem güçlü hem sınıf traktör. hepsine bak fiyat al bir tablo yapalım artıları eksileri yazalım kullananlara soralım servisine soralım karar verelim. bu erkunt ilk çıktığında ben çok severdim nh 4 pistonluydu erkunt 3 pistonluydu yenilik yapmaya çabalıyordu fiyatıda uygundu sonra nh td 80 diye bir model çıkarttı intercooler koymuş aklımı çeldi aşık oldum servette td80'i bırak td85'den bile pahalı bir hale geldi saçma çekişmeler saçma yakıt testleri yalan hile başlayınca soğudum ve itici gelmeye başladı erkuntlar bu düşüncemde enişteminde payı var kendisi erkunt servisi sakın almayın şöyle kötü böyle iyi değil diye birkaç müşterisinin arızasını anlattı tüm soğuttu beni.
tt serisine bak diyemiyorum erkunt 12 vites tt 8 vites ama tt turbo intercooler ile besleniyor erkuntda turbo yok, fiyatını bilmiyorum ama hattatın a65 var 12 vitesli turbo intercooler motorlu onada bak tine erkunt ayarında a55 var motoruda aynı şanzumanıda fiyatı uygun olursa onu tercih edersin gönül td65 ister imkanlar dahilindeyse td65e alman beni sevindirir
eren kardeş sen alacağın motrda ne olmasını istiyorsun fiyat olarak . vites seçeneği hid. kaldırma kap. vesaire.. onları açıklarsan daha sağlıklı görüş suna biliriz..benim düşüncem ls u60c herşeyiyle 4 4lük. babamı kandıramadım . kandırabilseydim hayalim buydu. ama erkuntta iyi. ben bunu beğeniyorum http://www.lstraktor.com/U60Cteknik.html