Gecmis olsun burdada 65 erkunt 3 parca oldu benim eski goldun pullugunu kullaniyodu 1 sene gecmeden gitti bolundude 3635 vardi oda ayni dokum kirdi bizimkilerde allaha sukur bi sikintisi yok
Eski traktörlerden sağlamı yok mu ne...Gecmis olsun burdada 65 erkunt 3 parca oldu benim eski goldun pullugunu kullaniyodu 1 sene gecmeden gitti bolundude 3635 vardi oda ayni dokum kirdi bizimkilerde allaha sukur bi sikintisi yok
3635 massey ferguson bile bölündüyse avrupa ya da güvenemeyeceğiz.Gecmis olsun burdada 65 erkunt 3 parca oldu benim eski goldun pullugunu kullaniyodu 1 sene gecmeden gitti bolundude 3635 vardi oda ayni dokum kirdi bizimkilerde allaha sukur bi sikintisi yok
5410 bile arka kovani patlatinca3635 massey ferguson bile bölündüyse avrupa ya da güvenemeyeceğiz.
Çok sağol Ercan Kardeşim,abi geçmiş olsun yorumlara ve yazdığına bakılırsa atomu parçalamışın net.
peki fabrikaya inceleme için gönderildi mi sonuç ne ?
üretim hatası mı veya aşırı yüklenmeden dolayı esnemeyip patladı mı ?
Olabilir.. [emoji106]Beyler dokumu iyi inceleyin govdenin etrafindaki siyah bolge malzemenin daha once catladigini gosterir takilan agir ekipmanda ayrilmasina sebep olmus
Bu olayı yaşadım mibzerle yolun ortasında kaldım Erkunt'u çekiciye yükledikten sonra büyük traktörümüz olan JD 5085M'ye bile korkarak taktım mibzeri...3635 massey ferguson bile bölündüyse avrupa ya da güvenemeyeceğiz.
Teşekkürler..Geçmiş olsun. Keşke büyüğünde kullansaydınız .20 lı mibzer küçük değil gerçekten.
Gerçekten çok haklısın dediğin gibi olsa hiç sorun olmaz bu iş..Biz türkler işte burada kaybediyoruz. Abi hatadır olur. Binlerce satmışsın dur arkasında. Neyden se neyden basit birşey değil kullanıcı hatası demek çok yanlış. Senede taş çatlasın 2-3 böyle birşey gelir başına. Dik dur o bloğu değiştir ücretsiz kaybetmezsin daha çok kazanırsın. Ama olmaz yolacaklar ya. Geçmiş olsun ne diyelim.