Erkunt Kısmet 55 Bölünme

Gecmis olsun burdada 65 erkunt 3 parca oldu benim eski goldun pullugunu kullaniyodu 1 sene gecmeden gitti bolundude 3635 vardi oda ayni dokum kirdi bizimkilerde allaha sukur bi sikintisi yok

abi geçmiş olsun yorumlara ve yazdığına bakılırsa atomu parçalamışın net.
peki fabrikaya inceleme için gönderildi mi sonuç ne ?
üretim hatası mı veya aşırı yüklenmeden dolayı esnemeyip patladı mı ?

abi geçmiş olsun yorumlara ve yazdığına bakılırsa atomu parçalamışın net.
peki fabrikaya inceleme için gönderildi mi sonuç ne ?
üretim hatası mı veya aşırı yüklenmeden dolayı esnemeyip patladı mı ?
Çok sağol Ercan Kardeşim,
Fabrikaya parça göndermeyi bırak servisine bile götürmedik
Götürdüğümüz ustanın ertesi gün babası vefat etti
Taziye, mevlid, miras bölme bekliyoruz valla...

Biz türkler işte burada kaybediyoruz. Abi hatadır olur. Binlerce satmışsın dur arkasında. Neyden se neyden basit birşey değil kullanıcı hatası demek çok yanlış. Senede taş çatlasın 2-3 böyle birşey gelir başına. Dik dur o bloğu değiştir ücretsiz kaybetmezsin daha çok kazanırsın. Ama olmaz yolacaklar ya. Geçmiş olsun ne diyelim.

Biz türkler işte burada kaybediyoruz. Abi hatadır olur. Binlerce satmışsın dur arkasında. Neyden se neyden basit birşey değil kullanıcı hatası demek çok yanlış. Senede taş çatlasın 2-3 böyle birşey gelir başına. Dik dur o bloğu değiştir ücretsiz kaybetmezsin daha çok kazanırsın. Ama olmaz yolacaklar ya. Geçmiş olsun ne diyelim.
Gerçekten çok haklısın dediğin gibi olsa hiç sorun olmaz bu iş..
Çok sağol...