Erkunt ile Mf (İzleyin Görün)

Ynt: Erkunt ile Mf (İzleyin Görün)

kuyucakli_26 link=topic=867.msg24577#msg24577 date=1207394214' Alıntı:
[glow=red,2,300]ARKADAŞLAR SİZE BİR SORU NADASTAKİ BİR TRAKTÖR NADAS ÇİZİSİNDEMİ YOKSA YENİ BİR ÇİZİYE BAŞLARKEN Mİ HIZLI GİDER..SIKIYOSA BU VİDEODAKİ ERKUNT ÇİZİDE GEÇSİN 398 İ DE GÖREYİM..ÖOK SAÇMA BİR VİDEO...PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER...[/glow]

uğur bi motor herkte cızıya girmesse pulluğun ilk ayağı toprağa 5-6 cm anca girer 2 ve 3. ayaklar ise yarı yarıya girer son ayak ise yardırır yani anlıcanız bu durumdaki bi 4 lü pulluğun yaptığı iş 2li pullukla aynıdır :D

sacmalık yaw mf398 ile erkut kıyaslanamaz nokta... noo*-*- şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-*

kenann link=topic=867.msg44477#msg44477 date=1212615871' Alıntı:
sacmalık yaw mf398 ile erkut kıyaslanamaz nokta... noo*-*- şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-*

sen asıl hileyi kaçırdın 80lik erkuntla NH TM120 yi kapıştırıyorlardı videoyu dikkatli izlersen bütün hileleri görebilirsin güya 80lik erkunt TM 120yi parçalıyor :D

POYRAZLI SALİH link=topic=867.msg44613#msg44613 date=1212659381' Alıntı:
sen asıl hileyi kaçırdın 80lik erkuntla NH TM120 yi kapıştırıyorlardı videoyu dikkatli izlersen bütün hileleri görebilirsin güya 80lik erkunt TM 120yi parçalıyor :D

TM120 silindirlerine püskürttüğü mazotun içinde Erkunt ' u boğar... ;D

POYRAZLI SALİH link=topic=867.msg6118#msg6118 date=1201354111' Alıntı:
GÜZEL VİDEO PAYLAŞIM İÇİN SAOL
MF Yİ KÖTÜLEMEYE ÇALIŞOYPRSUN AMA BU VİDEOYLA KÖTÜLEYEMEZSİN
ÇÜNKÜ O ERKUNT 70 LİK AMA 80 LİĞİN TEKERLERİ TAKILI
TANITIMA GELMİŞBİ MOTORLA HERHANGİ Bİ MOTORU KIYASLIYAMAZSIN TANITIMA GELMİŞBİ MOTORUN HİLESİ ÇOKTUR
katılıyorum sana kardeş bizim köyede bereket 60 geldi tanıtım için 4 lü 13 numara pulluk takıldı çok dik bi yere vurdular makina çıktı ama normal bimotorun çıkacağını sanmıyorum

arkadaslarerkuntu kötülemeye gerek yok2004 geldiler elbıstana valtra 8066 mavı boncuk tumosanı cızdi gıttılercüttede cekısmedede

pamukçu link=topic=867.msg216709#msg216709 date=1253611706' Alıntı:
ne alaka komedi inandırıcı gelmiyor sanırım size hadi buna inanmadın diğer paylaşılanlar ne yada ben paylaşıcağım yakında 60 lığın arkasın da 13 lük 4 lü alpleri çekerken yani bilmeden komedi demeyin denemeden görmeden basit yorum yapmayın bence ;)

pamukçu link=topic=867.msg216709#msg216709 date=1253611706' Alıntı:
ne alaka komedi inandırıcı gelmiyor sanırım size hadi buna inanmadın diğer paylaşılanlar ne yada ben paylaşıcağım yakında 60 lığın arkasın da 13 lük 4 lü alpleri çekerken yani bilmeden komedi demeyin denemeden görmeden basit yorum yapmayın bence ;)

vay anasını ya demek elin almanları amerikalıları traktör yapmayı bilmiyor bir tek bizim erkuntçular biliyor pes doğrusu ne traktör müş bu erkunt be

Bu video bayi videosu olduğundan inanmayın böyle şeylere massey hertürlü yer o erkuntu nadaşta :)

Benim bu konuda görüşüm belli. Sıfır traktöre 1 litre bile mazot koymayan bayi zihniyetini nasıl kınamışsam, böyle saçma sapan videolarla bir markanın fanatikliğini yapmayı da o derece ayıplıyorum. Bu zihniyetteki bayilerin çektiği bu hileli videolar nedeniyle 2 tane değil 5 tane traktör alacak olsam ERKUNT almam. Erkunt fabrikasının pazarlama departmanı bu videoları engellemeli, kendilerine yazık ederler. Ben de onlar uyup iddialı bir laf edeyim o zaman: Efsane mf 398 ' in adını bile Erkunt ' la yanyana koyamazsınız! bu kadar...

ozgurefe09 link=topic=867.msg217134#msg217134 date=1253738827' Alıntı:
ya kardes erkunt a bnde basda on yarlıydım bu sıteye takılana kadar ama sımdı hosuma gıdıyo cekıslı makınadedıgın dogrudur ama burdakı mevzu bahıs olan 398 boru dgl 398 gecmek öle kolay mı bayı vıdeosu illaki guzel yapılan bsyın reklamı olur ama baska bı markayı kotuleyerek degıl dıye dusunuyorum

erkuntun çekişi iyi ama 398 in dumanına yetişebilceğini zannetmiyorum.zaten videonun sonunda da belli erkuntun pulluğunun ne kadar toprağa geçtği

arkadaşlar video yu izleyemedim ama yorumlardan anladığım kadarıyla 398 il erkunt kıyaslanıyor. ben erkunt serbet 80 2wd sahibi olarak yorumlayayım; bi arkadaş yazmış ya 398 adını bile yazmayın erkuntun yanına o derec. bi kere katağorileri farklı kıyaslamak oldukça saçma madem kıyaslıyorsunuz bence bir dizine erkun 1 tane 398 etmez erkuntun en iyisinin boş 4.vitesle çıkamadığı rampayı 398 5 ton yükle çıkıyor daaha ne diyeyim varın siz kıyaslayın diğerlerini...

398 in arkadaki pulluk neden gözükmüyo acaba :S

Mustaf-a link=topic=867.msg79625#msg79625 date=1222547189' Alıntı:
Mustaf-a link=topic=867.msg79625#msg79625 date=1222547189' Alıntı:
evt bu erkuntlar çok övüyolar:)