Ynt: ERKUNT HAŞMET 110 LÜKS VE ÖZDÖKEN 13'LÜ ÇİZEL 2013...!!!
Yorumlar için tekrar sağolun arkadaşlar...
phantomerkunt link=topic=67223.msg763944#msg763944 date=1375554409' Alıntı:
çok güzel paylaşım eline sağlık. motor güzel olmasına güzel de şu ön jant ağırlıkları bence tasarım hatasından başka bir şey değil. ben ön jantları genişlettim bu sefer de ağırlıkları takamadım. fabrikaya mail attım ön jant ağırlığını kaldırın. öndeki çanta ağırlığ 10*45=450 kg yapın dedim bakalım bir cevap gelecek mi? bence öyle olsa çok daha güzel olur.
Bencede ön jant ağırlıklar biraz olmamış. Bende fabrika ararsa traktör hakkında kendilerine ileteceğim. Gerçi babamları ararlar ama. Bence 50x12=600 Kg bile olacak gibi duruyor. Ön ağırlıklar çok ufak duruyor zaten. Ön dingile kadar aşağı uzatma meydanı var. 3 parmak kadarda ileri uzatsalar iyi olur. 600 Kg olmasada yakın ağırlık olur diye düşünüyorum. Bence bir çalışma yapmaları lâzım. Hem ön tekerlekleri söküp takmakta kolaylaşır. Biz mesela süne ilacında sökeceğiz. O zaman baya uğraştırcaklar bizi.
GÜRKAN link=topic=67223.msg763954#msg763954 date=1375555430' Alıntı:
Oooo Haşmet sıkıda
çalışsın açılsın bakalım yatmak yok öyle
Erkan 13lü çizel çok göz dolduruyor. takas yapalım mı 9luyla
Bu arada özdökenin kendi bıçaklarından hiç memnun değilim. tavsiyen var mı bu konuda. orjinal doğsan bıçakları oturur mu acaba?
Haşmet baya sıkıda abi. Hâla çizel çekmeye devam ediyor. Yarın gene gidecek. 70 dekar yerde 85 Lt yakmış. Bugün sordum Amcam ' a. 13 ' lüler gerçekten göz dolduruyor. Bu sene bizim köye 3 tane aynısından aldılar. Geçen sene bizden görenler hep aldı. Hem sigorta falan koparma derdinden de kurtulduk. Baya sağlamlar. Vallah senin 9 ' lu ile bizim normal 9 ' luyu yapalım takas istersen...
13 ' lü kalsın...
Bıçak olarak başkası uyar mı denemedik. Geçen sene sürdük ters çevirdikti. Bu senede devam orijinal bıçaklar ile.
tümosan 8095 link=topic=67223.msg763963#msg763963 date=1375556428' Alıntı:
güzel paylaşım erken bey.
maşallahı var haşmet ağanın.13 lü çizelde nasıl acaba .
bu 3 sıralı çizeller cok iş yapar,bizim burda ne Kırşehir ne Nevşehir bayilerde yok bu tipler.
kısmet olursa bende 11 li 3 sıralı alcam bulabilirsem.
Performansından Amcam memnun. Duymuyor diyor. Bugün hepten derin salıp sürmüş. Bizim burada artık tüm çizeller 3 sıralı oldu diyebilirim. Sizde alacaksanız 3 sıralı alın. Bayinize söyleyin fabrikadan getirirler...