ERKUNT HAŞMET 110 LÜKS VE KURT AYÇİÇEK ARA ÇAPASI 2014...!!!

Ynt: ERKUNT HAŞMET 110 LÜKS VE KURT AYÇİÇEK ARA ÇAPASI 2014...!!!

Güzel bir gelişme olmuş.
Akıllı firmalar çiftçinin ne istediğini anlayıp ona göre ürün sunarsa piyasaya ayakta kalırlar.
Yoksa işleri zor , bundan 20 sene önceki şartlar yok piyasada , beğenmedikleri , küçümsedikleri köylü uyandı artık , internet kullanabilen , yabancı dil bilen , her tür teknolojiyi takip eden , hepsinin bunları alıp kullanacak parası olmasa bile , takip eden bir köylü profili var artık.
Trakkulüp ise bu tür insanların en yoğun bulunduğu ortamlardan , ben olsam böyle bir ortamı kaçırmazdım.
Düşün Ankaraya buluşmaya ürünlerinden birkaç tane yolluyorlar , ülkenin birçok yerinden gelmiş üyeler makinaları deniyor , olumlu olumsuz yanlarını kendilerine doğrudan aktarıyor , insanlara kullanım incellikleri ile ilgili bilgi veriliyor , tarım kanallarından birini davet ediyorsunuz , haberlere ve tarım portallarında konusu geçiyor günlerce.
Hem çok güzel bir mesaj vermiş olursunuz , bakın arkadaşlar ben sizi dinliyorum , size değer veriyorum , sizin dediklerinizi uyguluyorum.
Milyon dolar vererek yapamayacağıznı bir reklamdan ziyade , marka imaj çalışması olur , çok uzun süre konuşulur.
Üyeler gider bunu memleketlerinden anlatırlar , basında geçer , burada reklamı olur , firmalar bu fırsatı neden değerlendirmezler hayret ediyorum.
Burada iletişim kurması kolay , verileni anlayabilecek , genç dinamik bir kitle var.
İnşallah firalar birgün bunun farkına varırlar , bizlerle dahada bütünleşmiş olurlar.