ERKUNT HAŞMET 110 LÜKS VE GÜNGÖR PNÖMATİK MİBZER İLE AYÇİÇEK EKİMİ 2014 PART1..!

Ynt: ERKUNT HAŞMET 110 LÜKS VE GÜNGÖR PNÖMATİK MİBZER İLE AYÇİÇEK EKİMİ 2014 PART1..!

Kolay Gelsin Abi.. Haşmet Fiatında Classında İşlerini Yüklenmiş Anlaşılan :) Bereketli Olsun Güzel Paylaşım..

Ynt: ERKUNT HAŞMET 110 LÜKS VE GÜNGÖR PNÖMATİK MİBZER İLE AYÇİÇEK EKİMİ 2014 PART1..!

Kolay Gelsin Bereketli Olsun Erkan Abi... Mibzerin Sol Ayağı Bi Kaç Defa Toplama Yapmış Sanırsam...
Bu Arada Panorama ' ların Birinde Haşmet Upuzun Çıkmış :D

Yorumlar için tekrar sağolun arkadaşlar....;)

omerfarukkoc link=topic=74933.msg883727#msg883727 date=1398361437' Alıntı:
Kolay Gelsin Bereketli Olsun Erkan Abi... Mibzerin Sol Ayağı Bi Kaç Defa Toplama Yapmış Sanırsam...
Bu Arada Panorama ' ların Birinde Haşmet Upuzun Çıkmış :D

Mibzer pek toplama yapmadı. Sadece bir yerde kapak aralığına denk geldiği için sol taraf fazla gömük gitti. Panorama hareketli nesneyi çekerken zor oluyor. Hareket eden yer birleştiği noktaya gelince böyle kareler çıkabiliyor. Başkada vardı. O daha kötüydü. Onu yüklemedim....

kolay gelsin Erkan , çok güzel neme ekilmişler i inşallah hatasız çıkarlar , tohum fiyatları ateş pahası zaten

GÜRKAN link=topic=74933.msg884069#msg884069 date=1398445284' Alıntı:
Kolay gelsin, bereketli olsun Erkan, zincir gibi cikarlar insallah

Senin ekim işi bitmediyse geleyim yardıma Gürkan abi. Haşmet ' te makina takılı duruyor...;)

alipasalierkan link=topic=74933.msg884094#msg884094 date=1398447442' Alıntı:

Senin ekim işi bitmediyse geleyim yardıma Gürkan abi. Haşmet ' te makina takılı duruyor...;)
Yok bitmedi Erkan, olur neden olmasin, farkli tatlar denemek guzeldir :)) hatta giderken 285 i de al gotur, gece kafam zonkluyor butun gun gurultude calisinca :( hasmet amma konforludur, klima pufur pufur. Zaten baban mi amcan mi tisortle ekim yapiyor mis gibi, kiskandim cok ;)

GÜRKAN link=topic=74933.msg884098#msg884098 date=1398447832' Alıntı:
Yok bitmedi Erkan, olur neden olmasin, farkli tatlar denemek guzeldir :)) hatta giderken 285 i de al gotur, gece kafam zonkluyor butun gun gurultude calisinca :( hasmet amma konforludur, klima pufur pufur. Zaten baban mi amcan mi tisortle ekim yapiyor mis gibi, kiskandim cok ;)

Her sene 65 ile ekerdik. Toz toprak olurdu kullanan. Şimdi dediğin gibi pöfür pöfür amcam yeni kıyafetleriyle gidiyor tarlaya. Hatta bu tarlaları ekti. Bana dedi sen al git motoru eve, o aldı arabayı gitti kahveye...:D Sanada lâzım böyle bir traktör abi. Yaza bağla samanıda satınca alırız sanada bir tane Haşmet CRD ' lisinden hemide...:D

alipasalierkan link=topic=74933.msg884107#msg884107 date=1398448661' Alıntı:
Her sene 65 ile ekerdik. Toz toprak olurdu kullanan. Şimdi dediğin gibi pöfür pöfür amcam yeni kıyafetleriyle gidiyor tarlaya. Hatta bu tarlaları ekti. Bana dedi sen al git motoru eve, o aldı arabayı gitti kahveye...:D Sanada lâzım böyle bir traktör abi. Yaza bağla samanıda satınca alırız sanada bir tane Haşmet CRD ' lisinden hemide...:D
Aynen umudumuz samana insallah. Bugun hasmet aga gordum 4mt ilgi lazerde, gule oynaya gidiyor namissiz :D