Erkunt 'DUVARA KARŞI'

Ynt: Erkunt 'DUVARA KARŞI'

O duvarın suçu ne ben ona acıdım. :) Böyle ölçüsüz gösteriler zaten ısınamadığım bazı traktör markalarına karşı beni daha çok soğutuyor. Bence biraz büyük firmalar örnek alınmalı. Ben hiç JD, Case IH, New Holland... gibi kendini ispatlamış markaların traktörleri duvara tırmandırıldığını görmedim, reklam ve güç gösterisi için başka yollara başvurulmalı bence.

Mustaf-a link=topic=16401.msg170073#msg170073 date=1238694469' Alıntı:
O duvarın suçu ne ben ona acıdım. :) Böyle ölçüsüz gösteriler zaten ısınamadığım bazı traktör markalarına karşı beni daha çok soğutuyor. Bence biraz büyük firmalar örnek alınmalı. Ben hiç JD, Case IH, New Holland... gibi kendini ispatlamış markaların traktörleri duvara tırmandırıldığını görmedim, reklam ve güç gösterisi için başka yollara başvurulmalı bence.

arkadaşım birçok kişi erkunt ta soğuk bakıyo erkuntta dikkatleri çekmek için elinden geleni yopıyo bu motoru uçursalarda yine aynı kafada olacaklar ' erkunt berbet ' alışmışlar bir kere kötü kötü dediim gibi uçursalar bile benden başkasını inandıramazlar diye düşünüyom
şimdi söyle bakalım sen güzel ve hp sine göre gayit güçlü bir traktör yapsan ama kimse onun okadar güçlü olduğuna inanmasa sen nabardın?

işte erkunt üreticileide bu durumda ve bunu halka nasıl anlatacaklarını şaşırdılar ehh haklılar tabi

duvara dil evlere tırmaşşa yine millete birşey anlatamaz takılmışlar bir kötü lafına fgidiş o gidiş

wan7ed link=topic=16401.msg157679#msg157679 date=1235251024' Alıntı:
wallaa bennde soyledım adamlara ama ınkar edıyorlar deneme motoruyduu cıftcının gozunu boyyolar her fırma yapar zaten bu oyunlarr bencede oyleee 60 lık dısında ama ıcınde ne war deme :D
bende de var hem de benim ki deneme motoru falan da değil hem de tek çeker 5 li yi sürüyor hiç patinaj yok

valla bende denedim benim 265 s yi erkunt 70 dt ile hemde bizim motor tam yanlarına varırken hava yaptı. erkunttan mazot çekip koyduk. 4 lü tam otomatik alpleri erkunt rampada 1200 devirede çekiyo. ben taktım 3 takviye yarımla 1700 devirde zorlanıyo ve rampada patinaja kalktı, pulluğu çekiyom yukarı motorun önü kalkıyo pulluk çıkmıyo topraktan. birde bizim mf ince lastik o da etkiledi. bana göre ii motor ama eksileri de var. mesela; e-lift düğmesi, 3 ncü vitesle 4 üncü vites arası hız aralığı aynı 240 s nin 2 ile 3 ncü vitesi gb. buda motorun ömrünü kısltıyo. birde hidrolik kollaarı bağlantıları çok ince gibi geldi bana gösteri yapacaz diye son sürat geri falan gidiyolar ağır pulluklarla; nekadar güvenebilirsin sonunda kul yapısı, allah korusun üzücü kazalar meydana gelebilir, gaza gelmemek lazım. slm.

Bağzı firmalar traktörün mazotuna benzin katıp lastiklerine su dolduruyorlarmış.bizim burada çift çeker kabinli 70lik erkunt u fabrikadan gelen tümosan 55-50 4 çeker bahçe tipi köpek gibi sürüdü.hayret birşey.gelde ölme.erkuntlarda çok reklam yapıyor.bir dönüm yeri 750 gr mazotla sürüp notere tastik ettiriyorlar.bir dönüm 1500 metrekare ise dekarı bir litre mazotla sürer mi sizce.inanmıyorum.

eline sağlık abi....neden erkuntun üstünde armatrak yazıyo??
reklamın iyisi kötüsü olmaz
armatrak diye bulgaristana ihraç edilenlerinde yazıyo.
milletin bu erkuntla alıp veremediği ne anlamış değilim kabul edin işte adamlar güzel traktör üretiyo herşeye bi kulp takıyolar.yok enjeksiyonunu açmışlar, yok mazota bişey katmışlar, 60 lığa 70 lik motoru takmışlar.. bırakın arkadaşlar ben çiftçilerin kullandığı erkuntları da gördüm. erkunt alan herkes memnun

poyrazatif link=topic=16401.msg238056#msg238056 date=1262121571' Alıntı:
armatrak diye bulgaristana ihraç edilenlerinde yazıyo.
milletin bu erkuntla alıp veremediği ne anlamış değilim kabul edin işte adamlar güzel traktör üretiyo herşeye bi kulp takıyolar.yok enjeksiyonunu açmışlar, yok mazota bişey katmışlar, 60 lığa 70 lik motoru takmışlar.. bırakın arkadaşlar ben çiftçilerin kullandığı erkuntları da gördüm. erkunt alan herkes memnun
60 lığın sesi biraz kaba ve sert 70 lik ise turbodan dolayı sesi biraz farklı.bunu az buçuk traktörden anlayan birisi fark eder.üstelik sen traktör denemeye gidiyorsun.oraya bakmaya gelen çiftçiler aç şu atmışlığın kaputunu bakalım dediklerinde mesela;sen 70 liğe 60 lık kaputu ve lastiği takmışın.adamlar turboyu görünce fark etmeyecekler mi.içinde bir fark eden çıkar.yani böyle şeyler olmaz.traktör zaten 3050 kilo lastiklere koysan koysan 100 er kilo su koyarsın.koysan ne yazar..önemli olan o su değil o lastikleri çeviren güç kardeşim.bu kulaktan dolma kahve yarenliklerini bırakın artık.

SN RAKADAŞLAR BIR ARKADAŞIMIZ BEN BUYUK MARKALARI BU TIP REKLAM YAPARKEN GORMEDIM DIYOR BENCE O ARKADAŞ NIWHOLLANDIN SITESINE GIRIP BIR BAKSIN ADAMLAR AYNI REKLAMI YAPMIŞLAR HATTA DAHA FAZLASINI BENCE ERKUNT GAYET IYI BIR TRAKTOR EN AZINDAN YERLI SERMAYE ILE URETILMIŞ BEN ERKUNTU CANI GONULDEN DESTEKLIYORUM FIAT KULLANMAMA RAĞMEN