erkunt debreyaj sorunu

Ynt: erkunt debreyaj sorunu

danger68 link=topic=54485.msg577181#msg577181 date=1333997338' Alıntı:
çok kötü ya adamda derman bırakmıyor geceleri uyurken grap giriyor pancar zamanı kepçede bacagımda can kalmazdı debreyajdan
Arkadaşım bugün servise sordum anayurtlu arkadaşın dedigini söledim faydası olur dedi.Bi dene derim.

yarın bi sökeyim bakalım inş işe yarar arada çok yumuşak oluyor sonradan geri serteliyor babam basamıyor bile hep bana kalıyor traktör işleri

ben de aynı dertten muzdaripim dün akşam konuyu okudum sabah söktüm yayı biraz faydası oluyor ama debriyaj da sorun yapar mı bilmem uzun kullanım ağrı yapmaz kanısındayım eskisinden iyi şu an

oozgurefee09 link=topic=54485.msg577484#msg577484 date=1334045875' Alıntı:
ben de aynı dertten muzdaripim dün akşam konuyu okudum sabah söktüm yayı biraz faydası oluyor ama debriyaj da sorun yapar mı bilmem uzun kullanım ağrı yapmaz kanısındayım eskisinden iyi şu an
sorun olursa ben karışmam ona göre :D bence bi sorun olmaz çünki ayağını çekince debriyaj yine aynı konuma geliyo yarım filan kalsa belki sorun olabilir..

arkadaşlar benim debriyaj çok fazla sert değil ama kuyruk mili debriyaj kolunu kalkık vaziyette tutarsam dahada yumşuyor. bi denemenizi tavsiye ederim.

aksazli link=topic=54485.msg577525#msg577525 date=1334054326' Alıntı:
arkadaşlar benim debriyaj çok fazla sert değil ama kuyruk mili debriyaj kolunu kalkık vaziyette tutarsam dahada yumşuyor. bi denemenizi tavsiye ederim.
kobra çektim dün tarlaya kuyruk mini çalışırken gayet yumuşaktı debrayaj kuyruk mili çalışmadıgında gücün yetiyorsa bas needen acaba

anayurtlu 3105d link=topic=54485.msg577487#msg577487 date=1334047130' Alıntı:
sorun olursa ben karışmam ona göre :D bence bi sorun olmaz çünki ayağını çekince debriyaj yine aynı konuma geliyo yarım filan kalsa belki sorun olabilir..
baskı balata giderse parasını senden alırım volkan ::)

bişey daha söyleyim kuyruk mili debriyajı yukarda iken benimkide yumuşuyor ama o şekilde kullanmayınız diye uyarı var hatta ben servise dedim böyle yumuşuyor diye öyle kullanma dedi

oozgurefee09 link=topic=54485.msg577878#msg577878 date=1334078757' Alıntı:
bişey daha söyleyim kuyruk mili debriyajı yukarda iken benimkide yumuşuyor ama o şekilde kullanmayınız diye uyarı var hatta ben servise dedim böyle yumuşuyor diye öyle kullanma dedi
ne yapacaz usta bizim bacak dayanmaz erkuntun debreyajına

0,valla nedenini bilmiyom.ama ben öyle kullanıyom. aslında kullanmamak gerekmiş. bozulursa yaparlar. 3 yıl garanti verirken düşünselerdi.. veya daha yumşak daha ergonomik yapsalardı..

oozgurefee09 link=topic=54485.msg577878#msg577878 date=1334078757' Alıntı:
bizde o kolu hep yukarda kullanıyoruz bizede servis öyle dedi aşağıda olunda debriyaj balatası çok çabukbiter dedi hangisi doğru bilmem

arkadaşlar benimde nimet 70 lüks erkuntum var aynı debreyaj sorunu yaşıyorum ve her iki bacağımdan bel fıtığı amiliyatı geçirdim traktörü almazdan evvel ve şimdi traktör kullanırken zorlanıyorum sol bacağım diz altında şişlik oluştu .servise dile getirdim geneli sert dedi ama bir çözüm olması lazım bana göre debreyaj pedalının şekillendirme sorunu var gerekli eğim açısı oluşturulmadığı için zor basılıyor. yeni modellerde inşallah bunu giderirler.

genturk link=topic=54485.msg578836#msg578836 date=1334178390' Alıntı:
arkadaşlar benimde nimet 70 lüks erkuntum var aynı debreyaj sorunu yaşıyorum ve her iki bacağımdan bel fıtığı amiliyatı geçirdim traktörü almazdan evvel ve şimdi traktör kullanırken zorlanıyorum sol bacağım diz altında şişlik oluştu .servise dile getirdim geneli sert dedi ama bir çözüm olması lazım bana göre debreyaj pedalının şekillendirme sorunu var gerekli eğim açısı oluşturulmadığı için zor basılıyor. yeni modellerde inşallah bunu giderirler.
abi hoşeldin karacabeylisin bende yarıştanım :) bu arada geçmiş olsun abi :(