Arkadaşlar 60 lık erkunt saman makinesinde gazı sonuna kadar basmamıza rağmen 1600 deviri geçmiyor ve saman makinesinde tam performansı yakalayamıyoruz boşta son devire ulaşıyor ama
Tümosan 6080 e geç en iyisi 60 beygir de rakipsizArkadaşlar 60 lık erkunt saman makinesinde gazı sonuna kadar basmamıza rağmen 1600 deviri geçmiyor ve saman makinesinde tam performansı yakalayamıyoruz boşta son devire ulaşıyor ama
Daha alalı 3 ay oldu ama işimizi görmezse mecbur değiştireceğizTümosan 6080 e geç en iyisi 60 beygir de rakipsiz
Abi bizdeki eski model torku daha düşük 222 nm57.5 hp 1300 de 230 nm diyor ama bu makineye gücü yetmiyor max tork noktası 1600 de takılıyor makineden makineye güç isteğide değişebilir mesala bereket 60 tekli slajı yapıyor.
ozaman ben yeni 60 a bakmışım sizdekinin büyük ihtimal max tork noktası 1600 dürAbi bizdeki eski model torku daha düşük 222 nm
Bin devirde calistirmaz. Hafif islerde kullanilir. Ot bicmek gibi.Sıkıntıyı bulduk arkadaşlar
Kuyruk milini 1000 devire alınca çok rahat çalıştıyor
Başka bi traktörde deneyin aynı sorunu veriyosa makineyi değişin ama ben traktör kaynaklı olduğunu düşünüyorumMakina çokcanlar Ekli dosyayı görüntüle 47813
Tümosan 50 45 çalıştırdıBaşka bi traktörde deneyin aynı sorunu veriyosa makineyi değişin ama ben traktör kaynaklı olduğunu düşünüyorum
S.a kardes 1000 devir normalinde yok bizimki 540 750 devir vardi o zaman arkayi oynamişlar sizin traktorun 1000 devir varsa eger.Sıkıntıyı bulduk arkadaşlar
Kuyruk milini 1000 devire alınca çok rahat çalıştıyor