Erkunt Bereket 65 çıkmış!!!

Ynt: Erkunt Bereket 65 çıkmış!!!

nimet lüksten pek farkı yoktur e serisinde olduğu gibi lastikler biraz küçük depo küçük ağırlığı az ve 4 bg küçüktür başkada bi farkı yoktur.benim merak ettiğim konu nimete göre yakıt nasıl acaba bereketler az yakıyodu ama bu yeni bereketler nasıldır

lastik ebatlarını demişsiniz ama diğer markalarla 65 lik segmenteki traktörlerle yarışabilmesi için lastiklerini büyütmesi lazım kanaatindeyim td65 16,9,30 lastik kullanıyor tümosan 7065 te 16,9,30 lastik kullanıyor erkunt ta bereket 65 te 16,9,30 lastik kullanamazsa bunlara kafa tutamaz kanaatindeyim çünkü traktörde lastik ebatı çok ama çok önemli

bayiye gelmiş dün biraz inceledim.e serisi bunlar.lüks serisi çıkmayacakmış şimdilik.55lik erkuntun turbo,interkollü olanı diyebilirim.şanzıman zf,kompresör yok,hidrolik orta kol yok,çift çeker, patinaj pedalı düğmeli değil.hatta hidrolik kollarının ucu kurt ağzı değil düz yapmışlar.cüsse olarak nimetten bayağı küçük duruyor.erkunttaki bu ekstra özelliklerden dolayı tercih edenler için hayal kırıklığı diyebilirim.lüks serisini ilerde çıkarabilir ama ozamanda fiyatı yükselecek.

İyide o saydığınız özelliklerin hiç biri e serisinde zaten yok bu adı üstünde ekonomik seri. Nimetle kaborta farkı varmı gören arkadaş biraz daha anlatırsa iyi olur birde şanzuman zf demişsiniz emin misiniz carraro olması lazım çünkü e serisi hep carraro.. Gayet güzel traktör olmuş lastik ebatı 16 olsa biraz daha iyi tutunabilir ama erkuntlar zaten ağır traktör bence bu lastiklerle bile td 65 ve tümosanı ezer geçer .. Her ne olursa olsun fiyatı yüksek gerçi Türkiyede ucuz ne varki....

eksik yazı....zf değil yazacaktım.nimetle kaporta farkı hiç yok.ağırlğı,cüssesi lastikleri kısaca genel görünümü çok hoş.bayi sanki lüks seri çıkmayacakmış gibi konuştu.bende bu segmentte ama lüks seri özelliklerinde traktör bekleyenler için hayal kırıklığı olduğunu onun için söyledim.

lüks seri çıkacak erkuntun sitesinde 65 in lüksünün fiyatı da yazıyor 55,000 tl traktördeki tek hayal kırıklığım arka lastiklerin küçüklüğü yoksa traktör müthiş bi teknik özelliğe sahip 64 hp 280 nm tork çok çok güzel lüks serisi zf şanzıman olacağından biraz daha ağır olur e ye göre onun da faydası olacaktır ah ah tek eksiği dediğim gibi 16,9 lastik olmayışı :(

bence küçük lastikle daha atak olur daha önce dediğim gibi erkuntlarda tutunma sorunu yok çok güzel bir traktör olmuş bence tek eksiği radial lastik olmayışı he birde fiyat oldukça pahalı :))