90lükslerde otomatik buçuk arıza çıkarıyor.85 lükste durum nedir bilmiyorum.e serisi serilik olarak çok güzel ama çabuk patinaja düşüyor.gövde lüks serisine göre daha zayıf.özellikle hidrolikler.ERKUNT almak istiyorum hangi seriyi onerirsiniz 85 90 hp arası artıları eksileri
Bu buçuk arızası biraz da kullanıcı hatasından kaynaklanıyor benim de 2 defa başıma geldi power kutusu arızası traktör soğukken basmamak lazım yani yağ soğuk olduğu için içindeki segmanlar kırılıyor daha sonra kapakta çizik oluyor tamir edilirken kapağında değişmesi lazım yoksa yine problem oluyor90lükslerde otomatik buçuk arıza çıkarıyor.85 lükste durum nedir bilmiyorum.e serisi serilik olarak çok güzel ama çabuk patinaja düşüyor.gövde lüks serisine göre daha zayıf.özellikle hidrolikler.
Biz 2012den beri 80.4 lüks kullanıyoruz.bir çok arıza verdi.en son 3200 saatte turbo bozuldu.en çok muzdarip olduğumuz konu hidrolik.her tarafından yağ geliyor.artık hidroliği yptırmıyoruz.5 yerinden yağ geliyor.dolduruyoruz yağı gidiyor..
Pompayı yaptırdık çekiş/yakıt olarak çok memnunuz.5li 10"pullukla çok rahat 1l ile gidiyor.case jx 75c 5li 8" pulluğu o kadar batıramıyorda çekemiyorda.
Tavsiyem ikinci el alacaksanız büyük zf 557 şanzıman yani 100lüks çünkü çevremde daha arıza açanı duymadım.yakıt fazla ama daha sağlam.
Bu seri pek tutmadi cok seri motor beygir yuksek kalip ufak yakit fazla cekide emsallerine gore zayiftir patinaja duser105 e nasıl kullanan var mı?
Bu seri pek tutmadi cok seri motor beygir yuksek kalip ufak yakit fazla cekide emsallerine gore zayiftir patinaja duser
Ana iş değilde 5450 ye yardımcı olarak düşünüyoruz öyle nasıl olur acaba?
Ana işte bile sorunsuz çalışır problem olmaz bu seride carraro şanzıman olması lazım motor Perkins daha basit bir traktör fazla teferruat yok benim tanıdıkta var uzun süredir kullanıyor bir problem yaşamamışAna iş değilde 5450 ye yardımcı olarak düşünüyoruz öyle nasıl olur acaba?
80 iyi değil mi artık
Bence ne alınırsa alınsın e+ arıza yönünden daha iyi hemde seri çabuk bayılmıyor ben alacak olsam e+ serisi alırdım
90e+ kullanıyoruz .105 çok atik çift destek piston var 6 çıkış. 5450 nin ekipmanlarını rahat götürür.Tek eksiği kalıp olarak küçük. 80 lüksle aynı kalıptaBu seri pek tutmadi cok seri motor beygir yuksek kalip ufak yakit fazla cekide emsallerine gore zayiftir patinaja duser
Tüm markaları inceleyip karar vermeni tavsiye ederimERKUNT almak istiyorum hangi seriyi onerirsiniz 85 90 hp arası artıları eksileri
Kışın motor ısınmadan buçuğu kullNmayın bende 100lüks var hiç arızasını görmedim güzel traktör traktörün hakkını vermeli 100hp 130hp gibi kullanılmalı 90 lüks komşu kçyde var balon teker köydeki 100leri arkasına bağlayıp çekiyormuş köyden arkadaşlar anlatıyor90lükslerde otomatik buçuk arıza çıkarıyor.85 lükste durum nedir bilmiyorum.e serisi serilik olarak çok güzel ama çabuk patinaja düşüyor.gövde lüks serisine göre daha zayıf.özellikle hidrolikler.
Biz 2012den beri 80.4 lüks kullanıyoruz.bir çok arıza verdi.en son 3200 saatte turbo bozuldu.en çok muzdarip olduğumuz konu hidrolik.her tarafından yağ geliyor.artık hidroliği yptırmıyoruz.5 yerinden yağ geliyor.dolduruyoruz yağı gidiyor..
Pompayı yaptırdık çekiş/yakıt olarak çok memnunuz.5li 10"pullukla çok rahat 1l ile gidiyor.case jx 75c 5li 8" pulluğu o kadar batıramıyorda çekemiyorda.
Tavsiyem ikinci el alacaksanız büyük zf 557 şanzıman yani 100lüks çünkü çevremde daha arıza açanı duymadım.yakıt fazla ama daha sağlam.
100lüks var servis kışın motor ısınmadan buçuğu kullanma demişti bende söylenen sekilde kullanıyorum yakıtı iyi çekişi süperErkunt [emoji7]
İşim hafif rampam çok atiklik lazımsa tabi sizin ihtiyacınız olan hp aralığında 85-90 HP E E+
İşim ağır güç önemli faktör ise 85-90 Lüks seri mevcut.
100 ve üzerinde şanzıman hidrolik farklı olarak tercih meselesi vs.
Arıza konusunda ise geçmişde de gördük gerek erkunt gerek x marka aynı modeli yere koymayan vardı aynı modeli yerden yere vuranda.
Biraz nasip meselesi biraz da şöför kullanımı. [emoji4]
Sinan motor ısınmadan kullanılmamlı ilk aldığımlamülayım usta uyarmıştıBu buçuk arızası biraz da kullanıcı hatasından kaynaklanıyor benim de 2 defa başıma geldi power kutusu arızası traktör soğukken basmamak lazım yani yağ soğuk olduğu için içindeki segmanlar kırılıyor daha sonra kapakta çizik oluyor tamir edilirken kapağında değişmesi lazım yoksa yine problem oluyor
Aynen bende üstteki yorumlara yazdım şanzıman yağı ısınmadan ben basmıyorum artık yoksa segman kırıyorSinan motor ısınmadan kullanılmamlı ilk aldığımlamülayım usta uyarmıştı
3 Kademe yapsalarmış süper olurdu kışın 2 tur dönmeden buçuğu kullanmıyorum ağır devir daha iyi motor ısınsınAynen bende üstteki yorumlara yazdım şanzıman yağı ısınmadan ben basmıyorum artık yoksa segman kırıyor