erkunt 90 yakıt testi 1.2 lt dekar ..

Ynt: erkunt 90 yakıt testi 1.2 lt dekar ..

:) en az yakan motor nh td80d :D en zor şartlarda 2 lt geçmiyo :D ( şaka değil gerçek) :D herşey biyana benim kızdığım erkunt değil. erkuntu tanıtanlara.
bugüne kadar ben hiç bir markayı az yakıt az yakıt diyerek sattıklarını duymadım ama erkunt bunu bir çalışma planı çerçevesine almış ve tüm tanıtımını neredeyse hep yakıt bide ağırlığını ön plana tutarak yapıyor. tamam iyi hoş tanıtıyosun doğrudurda ama o yakıtı sen kendi ayarladığın ve planladığın şartlara göre sürüm yaparak çıkarttırıyosun. hadi biz internetten ordan burdan iyice araştırabiliyoruz. ama ne insanlar var tv de görüyo az yakıyo kulaktan duyuyo az yakıyo gidiyo bayiye bide bayi şu kadar yakıyo dedimi adam alıyo sonra memnun kalmıyo. kalanlar var tabi ama oda napalım çokta az yakmıyomuş diyo motorunu yine seviyo.
ölçtük biçtik kardeşim maksimum 1.2 yakıyo demiyecek
çünkü bu koşullar minimum 1.2 yaktığını gösterir. Erkunt doğru mal fakat politikası yanlıştır bence. bils-*-

rocky link=topic=58649.msg630815#msg630815 date=1347661477' Alıntı:
:) en az yakan motor nh td80d :D en zor şartlarda 2 lt geçmiyo :D ( şaka değil gerçek) :D herşey biyana benim kızdığım erkunt değil. erkuntu tanıtanlara.
bugüne kadar ben hiç bir markayı az yakıt az yakıt diyerek sattıklarını duymadım ama erkunt bunu bir çalışma planı çerçevesine almış ve tüm tanıtımını neredeyse hep yakıt bide ağırlığını ön plana tutarak yapıyor. tamam iyi hoş tanıtıyosun doğrudurda ama o yakıtı sen kendi ayarladığın ve planladığın şartlara göre sürüm yaparak çıkarttırıyosun. hadi biz internetten ordan burdan iyice araştırabiliyoruz. ama ne insanlar var tv de görüyo az yakıyo kulaktan duyuyo az yakıyo gidiyo bayiye bide bayi şu kadar yakıyo dedimi adam alıyo sonra memnun kalmıyo. kalanlar var tabi ama oda napalım çokta az yakmıyomuş diyo motorunu yine seviyo.
çünkü bu koşullar minimum 1.2 yaktığını gösterir. Erkunt doğru mal fakat politikası yanlıştır bence. bils-*-

acaba malını kötülemek için reklam yapanlardamı var :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

fatih kardeşim sen nh ni kullan boş ver gerisini sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa

))) ))) ))) ))) ))) )))

rocky link=topic=58649.msg630815#msg630815 date=1347661477' Alıntı:
:8 ok-*-s Aynen Katılıyorum ;)

şerefli1 link=topic=58649.msg630816#msg630816 date=1347661747' Alıntı:
acaba malını kötülemek için reklam yapanlardamı var :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

fatih kardeşim sen nh ni kullan boş ver gerisini sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa

))) ))) ))) ))) ))) )))
:D benim karnımı nh doyuruyo zaten abi iyiside kötüsü o. erkuntu severim ona lafım yok. erkunt almak iistiyodum ama babam gitmiş almış bunu. iyikide almış. gerçi az uğraştırmadı bilmem naptımının motoru ama... zaten bu ara yine bi çekişte azalma var :D

Biraz daha sabredin,Erkunt ve emsali olan diğer traktörlerin arkalarında aynı ekipman ile aynı tarlada ne yapabildiklerinin görüntülerini yakın zamanda paylaşacağım. Erkunt konusundaki değerli yormlarınızı birde o zaman alırız. :)

şerefli 1 sen anlamak istediğini anlıyon benim kimsenin erkuntunu kötülediğim yok sadece 1.2 deyince merak ettim benim burdaki arkadaşım adam 1.6 1.8 diyo işte onunda kendi malı niye kötülemek istesin ben niye kötüleyim o kadar çiftçi alıyor bu motoru keşke daha az yaksa :) sen kendi kendine bi celallenmişin ;D ;D Allah Allah

768 link=topic=58649.msg630820#msg630820 date=1347662040' Alıntı:
Biraz daha sabredin,Erkunt ve emsali olan diğer traktörlerin arkalarında aynı ekipman ile aynı tarlada ne yapabildiklerinin görüntülerini yakın zamanda paylaşacağım. Erkunt konusundaki değerli yormlarınızı birde o zaman alırız. :)

ha gayret abi zaten uçta duruyoz erkuntu sattıracaksınız az kaldı duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0
battığı yerden ramorkunu çıkaramayan 130 hp lik mf alacaktım çokta yaksa patide çekse hiç kusuru olmayan olsada olmayan mf yi alacaktım sırf nh cilerin dilinden kurtulmak için sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa
ama pahalı geldi belkide bir dahaki yıla kaldı

sbssınavı link=topic=58649.msg630828#msg630828 date=1347662607' Alıntı:
şerefli 1 sen anlamak istediğini anlıyon benim kimsenin erkuntunu kötülediğim yok sadece 1.2 deyince merak ettim benim burdaki arkadaşım adam 1.6 1.8 diyo işte onunda kendi malı niye kötülemek istesin ben niye kötüleyim o kadar çiftçi alıyor bu motoru keşke daha az yaksa :) sen kendi kendine bi celallenmişin ;D ;D Allah Allah

ben kendi kendime celallenmedim yorumu ters okumuşun galiba

onların ölçüm yaptığı toprak yapısı filan farklılık gösterebilir ondan çok yakar yakmaz diyede ısrar ettikleri yok zaten ankara topraklarında ölçümleri onu gösteriyor zaten 90 hp lik traktörde yakacakki iş çıkarta yoksa boğulup boğulup gider sonunu düşünen kahraman olamaz zaten kıt ada bu dünyaya kıt gelir kıt yaşar kıtta gider zaten benim büyük traktörüm olsunda çok yaksın umrumdamı yaktığı fendt 939 um olsunda dekara 5 litre yaksın fark edermi benim için etmez geriside beni ilgilendirmez nh nin bayisine gideni yoldamı çevirdik şimdi gitsin kim ne alırsa alsın kimseyide ilgilendirmez adamlar zahemt etmiş ölçmüşler nh o zahemtide göstermiyor yıllarca millete gagalayıp duruyor

yaw o senin düşüncen nh cilerin yapmamasıda nhcilerin sorunu ;) sen gelmişsin bana kötülüyorsun eline ne geçecek diyosun boşa sıkıntı yaratma :) bide sen kendin traktöründen memnunsan napacan nh yi mf yi yoluna bak

sbssınavı link=topic=58649.msg630848#msg630848 date=1347663808' Alıntı:
yaw o senin düşüncen nh cilerin yapmamasıda nhcilerin sorunu ;) sen gelmişsin bana kötülüyorsun eline ne geçecek diyosun boşa sıkıntı yaratma :) bide sen kendin traktöründen memnunsan napacan nh yi mf yi yoluna bak

iyi oku bak ben sana sen kötülüyorsun eline geçecek diye bir tabir kullanmadım ayriyeten senini kötülediğininde farkında bile değilim kendin itiraf ediyon ;D ;D ;D ;D ;D

ben o adamın 80 .4 düne istineden dedinm benimkide az yakıyor diye o 80 .4 te sorun olabilir yani adamların yaptığı traktör gerçekten az yakıyor buna çok yakıyor demekle kimseye faydası yada zararı olmaz demek istedim faydasıda zararıda kullanıcıyadır

Kayışlı patoza koştu arkadaşım, otları saman yapmış. Saatte 5.5 litrenin üzerine çıkmış.:) 70 4x4 e serisi olanı. Patozta 120 lik Yılmazoğlu. Bana 120 lik kayışlı patozta en fazla yakıt tüketimi rekoru gibi geldi.

nailyetek link=topic=58649.msg630866#msg630866 date=1347665248' Alıntı:
Kayışlı patoza koştu arkadaşım, otları saman yapmış. Saatte 5.5 litrenin üzerine çıkmış.:) 70 4x4 e serisi olanı. Patozta 120 lik Yılmazoğlu. Bana 120 lik kayışlı patozta en fazla yakıt tüketimi rekoru gibi geldi.

abi işte nh lerde bu yüzden çok yakıyor kabullenmek lazım çünki carraro şanzuman var 70 e lerde çok zaten bu yüzden yakıyor

bizim bahsi geçen konumuzdaki traktör 90 lık zf şanzumanlı olanı zf ile e şanzumanı aynı kefeye koymayalım aynı değiller birisi erkunt görünümlü nh dir aslında diğeride gerçekten erkunt görünümlü erkunttur çükki bizim traktör şaftlı patozda o kadar yakmıyor saatte 5 litre yaksa yandık valla gezer biçerle bile o kadar yakmıyor ki o yakadar yaksa 70/5=17 saat yapar ki ben daha fazla çalışıyordum gezerle
mesala sabah saat 11 den gece 03 e kadar çalıştığımı bilirmki hala traktör stop etmemişti ki birde dönüşte askıda kaldım en az 45 dakiak çıkmak için uğraş verdik

Ali SARAÇ link=topic=58649.msg630748#msg630748 date=1347658796' Alıntı:
erkunt haricleri icin bu tespit dogru erkunt haric dünyadaki tüm traktörler 1,8 ve 2 yakiyor ama erkunt 750 gram 1,2 arası yakıyor .. bu bi gerçek noter huzurundada bu böyle bayiler ve insanların $ahit oldukları bir sürü deneme var herkes yalan mı söylüyor noter de mi yalancı hadi onu geçtik bu videodaki bi sürü insan yalancı mı cahil mi 1,2 lt yakıyor i$te ..

abi sen 750 grama tarla surebılıosun ki 1karışta sürmektir 32cm de surmektır hangısı olursa olsun, biz bu işi gram bılmıoruz küllüm zarar demektir. bende var erkunt 90,
30cm derinlikte 750 gram yaktır sana verecem 62 saattekı traktoru. bızım burda mıllet bosuna o zmn 20 numara 3lü pulluk kullanıo 110bg traktore.

karub78 link=topic=58649.msg630873#msg630873 date=1347668154' Alıntı:
abi sen 750 grama tarla surebılıosun ki 1karışta sürmektir 32cm de surmektır hangısı olursa olsun, biz bu işi gram bılmıoruz küllüm zarar demektir. bende var erkunt 90,
30cm derinlikte 750 gram yaktır sana verecem 62 saattekı traktoru. bızım burda mıllet bosuna o zmn 20 numara 3lü pulluk kullanıo 110bg traktore.
karde$im ben erkunt kullanmıyorum erkuntum yok .. ben diyorum ki .. bu testler noter huzurunda yapılıyor çiftçilerin gözleri önünde yapılıyor iki videodada 5 cm sürmüyo bildiğin batırmı$ pullugu .. $imdi sen o zaman $oyle mi diyosun .. bu erkunt yetkilileri bayiileri insanları kazıklıyolar kandırıyolar mı üçkagıt mı bu videoların testlerinin noter tespitlerinin hepsi ? bide benim traktörüm 2 lt yakıyor ben 1.5 bile sürmüyorum .. zaten alırkende 1.5 ltreye çift sürer demediler .. ama çok pi$manım mazot paramla traktör amorti ederdi 5 10 senede ke$ke erkunt alsaydım ..

Ali SARAÇ link=topic=58649.msg630875#msg630875 date=1347669220' Alıntı:
karde$im ben erkunt kullanmıyorum erkuntum yok .. ben diyorum ki .. bu testler noter huzurunda yapılıyor çiftçilerin gözleri önünde yapılıyor iki videodada 5 cm sürmüyo bildiğin batırmı$ pullugu .. $imdi sen o zaman $oyle mi diyosun .. bu erkunt yetkilileri bayiileri insanları kazıklıyolar kandırıyolar mı üçkagıt mı bu videoların testlerinin noter tespitlerinin hepsi ? bide benim traktörüm 2 lt yakıyor ben 1.5 bile sürmüyorum .. zaten alırkende 1.5 ltreye çift sürer demediler .. ama çok pi$manım mazot paramla traktör amorti ederdi 5 10 senede ke$ke erkunt alsaydım ..

abi ben 10gun once corlu fuarından aldım traktoru yemın edıorum tekirdağ bayii senın kadar iddalı konusmuo yalanmı soyluo bu noter dıe. ben hala samimiyetle şunu soyluyorum gel benım arazımde 750 gram yaktır ben sana verıcem traktoru. dükkanıda kapatıp gıdıcem beceremıosam hıc yapmıyım bu işi diye. kullanmayı bılmıo dıceksın sende 1600 devrı gecmıosun bende. benımkı nıe yakıo o zaman cevremdekıler nıe yakıo. bırak bu noter işlerini sen kullananı dinle..

karub78 link=topic=58649.msg630877#msg630877 date=1347670558' Alıntı:
abi ben 10gun once corlu fuarından aldım traktoru yemın edıorum tekirdağ bayii senın kadar iddalı konusmuo yalanmı soyluo bu noter dıe. ben hala samimiyetle şunu soyluyorum gel benım arazımde 750 gram yaktır ben sana verıcem traktoru. dükkanıda kapatıp gıdıcem beceremıosam hıc yapmıyım bu işi diye. kullanmayı bılmıo dıceksın sende 1600 devrı gecmıosun bende. benımkı nıe yakıo o zaman cevremdekıler nıe yakıo. bırak bu noter işlerini sen kullananı dinle..
karde$ ben yaktıramam idda etmiyom ki .. bu adamlar satarken böyle yakıyo noter demiyolar mı .. al i$te videoda izlediysen 1.2 kilogram yaktı dio o kadar insanın gözü önünde sürdüğü çiftte ortada .. $eytan bunun neresinde ben erkunt kullanıcılarına soruyorum

karub78 link=topic=58649.msg630873#msg630873 date=1347668154' Alıntı:

kardeşim sen benim kaç karışta sürdüğümü ne yapacan ayriyen ben 750 gramdanda az yaktı diyorum sen yorumları iyi okuyamıyon galiba bak sana tavsiyem bir tane sözlük al öyle okuyoksa yanlış okuyon ilk yorumumada celallenmişin filan diyon ben on kere okudum o yorumu bir celallik göremedim.sanada şunu diyim ben o tarlamda bu sene 4 katı verim aldım sonuçta benim işim görüldümü görüldü bu kimseyyi ırgalamaz

ayriyeten o denemeler ankara topraklarında yapılıyor senin tarlada yapılmıyor

şerefli1 link=topic=58649.msg630882#msg630882 date=1347685625' Alıntı:
kardeşim sen benim kaç karışta sürdüğümü ne yapacan ayriyen ben 750 gramdanda az yaktı diyorum sen yorumları iyi okuyamıyon galiba bak sana tavsiyem bir tane sözlük al öyle okuyoksa yanlış okuyon ilk yorumumada celallenmişin filan diyon ben on kere okudum o yorumu bir celallik göremedim.sanada şunu diyim ben o tarlamda bu sene 4 katı verim aldım sonuçta benim işim görüldümü görüldü bu kimseyyi ırgalamaz

ayriyeten o denemeler ankara topraklarında yapılıyor senin tarlada yapılmıyor
abi bu konu çok saçma bir yere gitti birisi sözde ironi yaparak dalga geçiyor öbürleri onaylıyor ne gerek var yani buna yeni-eski erkunt kullanıcıları geliyor ben traktörümden memnunum 0,75 yaksın yakmasın ben memnunum diyor ama laf para etmiyor boşver uğraşma bence önemli olan senin cebin karın rahatın memnuniyetindir ki sen de memnunsun bu yeter zaten