erkunt 80.4 mü valtra 75 mi

Ynt: erkunt 80.4 mü valtra 75 mi

demir45 link=topic=45616.msg432052#msg432052 date=1312816785' Alıntı:
Ben işinize karışmıyayımda LandiniPowerfarm 75 de de aynı motor kullanılıyordu.4.4 lt 4 silidir Perkins 75 hp güce sahipti yani yaptırılabiliyor satın alan firmanın isteğine bağlı.

bakın türkiyede bu vergi kaçamagını bütünmarlar yapıyor örnegin ünüversal 683 de 68hp degil 83 hp.pomanyada 833diye saatııkları motoru türkiyede 683 diye satıyorlar zaten çiftte 80-66yla birlikte gidiyor.bu işi yapan çok firima var çook.

Okadar serzenişler tüm boşunaymik demekkki heaa Gürsaçlı MuStafaa Bu Erkunt ' La senın alıp vermediğin ne Var Yahuu:p :))))) Çekiyorrr iştehh, zaten tüm kalitesiz malzemelerinin yanındaa bu değil mi kendisini affettiren Tek özelliiği Yakıtıda iyi sayılabılir.. Bu konuda ki, bütün yazılanları çizilenleri inceledim, herkesin kendine göre haklılık Payi var. Erkunt ' un şimdiki fiyatına bakınca Sizce okdar parayı hak ediyor mu? Bende Erkunt kullanıcısıyım,kontak arızasından tut, Elektrik arızasına kadar yaşadim. Güncel olarak bi arızada Stop edince traktörü hidroliklerin yavaş yvaş inmesi hiç bu sorunla karşılasanlar Var mı bılmıyorum da..Yakın dostumuz yeniledi 2011 servet.3 aldı, yine aynı sorunlar henuz 55 Saatte hoperlerinin patladıgını vs.. Yine moral bozan şeylerinn tekrarlandıgını ve buraya yazmamı istedi, Haa aslında bu kişi fanatik Erkunt ' cudur haa. Bende Erkuntu ne övmek nede yermek için yazdım, bütün Erkunt kullanıcılarının yaşadıgını ve yaşayacagını söylemek istiyorum.

kardeşim sen adam gibi kullanmassan bu traktörde sana tepkisini mutlaka dile getirir.şimdi bizim köylümüzün dalgınlıgı meşhurdur debriyaja basmadan çalıştırmaya çalışır vs.yani sen erkunta bakarsan oda seni en iyi şekilde ödüllendirecek makinedir zaten kalite ortada fıatların masseylerin şanzumanını begenmiyen yoktur.türk yapımı bütün traktörlerin kanında azda olsa erkunt vardır.onun için fazla söze gerek yok herşey ortada.

ben hep ikiside güzel derim ben valtra a 75 kullanıcısıyım valtra güzel bir traktör konforlu çekişi çok güzel çok memnunüm 2007 den berli kullaniyom çekişi süper çift te üstüne tanımam bizim araziler çok taşlı ve rampa 4 no 12 li ile 65 litre ile 45 50 dönümü rahat sürüyon patinaj olayı diğer traktörlerden çok daha üstün patinaj olayı çok az biz mf 398 le çift denemesi yaptık çok çok önde gidiyor aynı şartlarda piyasasi en önemli olan şeylerden biri o da piyasasi güzel satışları süper birkere alıp baya bir kullanacam dersen valtra al ve ben a85 i daha çok öneririm ama benîm favorim a95 sen bilirsin ama valtra gerçekten güzel traktör