erkunt 2012 tarım fuarında satıs adeti.

Ynt: erkunt 2012 tarım fuarında satıs adeti.

22sercan22 link=topic=53948.msg567257#msg567257 date=1332440278' Alıntı:
Duyduguma gore tumosan erkuntun yarısı satıs yapamamıs.Yinede ben diyenin yalancısıyım.Konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş varsa bilgilendirsin bizi :):)
seni kandırmışlar, bir daha bilmediğin bir konuda başkasının yalancısı olma..bu platforma üye olan çoğu üye bizzat gitti gördü fuarı zaten..aklı sıra kendince erkunt fanatikliği yapmaya çalışıyorsun ama boş işler bunlar...

nt@hmet link=topic=53948.msg567386#msg567386 date=1332445794' Alıntı:
seni kandırmışlar, bir daha bilmediğin bir konuda başkasının yalancısı olma..bu platforma üye olan çoğu üye bizzat gitti gördü fuarı zaten..aklı sıra kendince erkunt fanatikliği yapmaya çalışıyorsun ama boş işler bunlar...

Kimsenin fanatikliğini yaptığım yok kardeşim burada.Erkuntun ne kadar fanatikliğini yapıyorsam merak etme bizzat tümosanın da fanatikliğini yapıyorum bu konuda bir kuşkun olmasın.Çünkğ hem tümosan hemde erkunt bu memletıin markası,bizim markamız bu memleketin hiç bir insanı onların ikisini karalayamaz.Biz onlara ne kadar yatırım yaparsak onlarda ileri de bize o kadar yatırım yapıcak ve bir nh bir mf gibi dünya da ün salmıs markalar arasına giricek.(Yorumlarımı yanlıs anlayıpta birilerinin canını sıktıysam özür dilerim)Saygılarımla...

264 erkunt 228 tümosan 2 markayıda tebrik etmek lazım iyi rakamlar
-eğer erkunt ilk yeni serileri burda tanıtsaydı daha da çok satardı
-tümosan 8105 le katılmasaydı satışı çok düşerdi erkunt daha da çok satardı
-tümosan maxima yı ve 8105 i beraber getirseydi erkunttan daha çok satardı
tümosanın maximayı getirmemesi belliki bir hayal kırıklığı yaratmış pankartı var kendisi yok benim fuar fotolarından ve giden üyelerin anlatımından elde ettiğim çıkarımlar bunlar

yaw arkadaslar erkunta gönül verenler burada çok rahat görüş bildirebilir ama tümosan falan varya onlarda formun kendi markalarına ait kısma gitsinler yoksa burada insanları tahrik edip mikroplaşıyorlar

tümosanın yerli olduğuna inanmıyorum erkunt modellerini bile türkçe isim ve karekterlerle belirtmiş ama tümosan öle değil

kayahan55 link=topic=53948.msg569683#msg569683 date=1332851566' Alıntı:
yaw arkadaslar erkunta gönül verenler burada çok rahat görüş bildirebilir ama tümosan falan varya onlarda formun kendi markalarına ait kısma gitsinler yoksa burada insanları tahrik edip mikroplaşıyorlar

kayahan55 link=topic=53948.msg569685#msg569685 date=1332851693' Alıntı:
tümosanın yerli olduğuna inanmıyorum erkunt modellerini bile türkçe isim ve karekterlerle belirtmiş ama tümosan öle değil

öncelikle saygısızlık yapma,edebini takın ve efendi olmayı dene...aynı şekilde devam edersen karşılığını görürsün.. tümosan bayisi de olsam erkunt veya yerli bir başka marka aleyhinde konuşmadım hiç bir zaman şu forumda,konuşmamda.. ama işi tümosan -erkunt fanatikliğine getirenlere,tümosanı yerip b markasını göğe çıkaranlara ve bunu da yaparken asılsız veriler kullananlara, verilecek cevabımız her zaman için vardır...konya fuarında hangi firmanın rağbet gördüğü fuarı gezip gören herkes tarafınca malumdur..erkunt fanatiklerine tavsiyem kraldan çok kralcılığı ve de tümosana sallamayı bıraksınlar...gerek yok boş işler bunlar...

Satışlar iyi güzel anşlaşıldığı kadarıyla. her markanın kendine göre alıcısı var. Olması da iyi, rekabet oluşması açısından çok markanın iddalı olması şart. Merak ettiğim çiftçilik kötü, borclarımızı zor ödüyoruz deyip devlete dert yananlar başka ülkede mi yaşıyor? sadece fuarda bu kadar traktör satıldıysa. Satın alanlara hayırlı olsun, borçlarını ödeme kolaylıkları diliyorum.

sayın nt@hmet sizce erkunt kaç tane sattı tümosan kaç tane sattı elinizde bir veri varmı varsa öğrenmek isteriz

phantomerkunt link=topic=53948.msg569729#msg569729 date=1332857053' Alıntı:
sayın nt@hmet sizce erkunt kaç tane sattı tümosan kaç tane sattı elinizde bir veri varmı varsa öğrenmek isteriz
aslında o bu kadar sattı bu bu kadar sattı muhabbetine girmek istemiyordum gereksiz bir muhabbet.. Allah herkesin işini rastgetirsin..özellikle de yerli sanayimizin.ama sormuşsunuz , tümosan fuar adeti 189 adettir,başka markalar ne sattı ne kadar sattı bilemem, ama sonuçta servis ya da bayi tanıdıklar var 264 gibi bir rakam duymadık,görmedik ,işitmedik... benim bölgeme fuarda yaklaşık 50 tümosan girerken 1 deutz,2 hattat girmiştir..sonuçta iş icabı takip ediyoruz alanı satanı.. neyse buradaki mevzu o değil ama tümosan erkuntun yarısı kadar satamamış gibi yanlış ,kasıtlı bilgileri düzeltmektir..satış olarak birinci ise tümosandır..neyse herkes işine geleni alır,alan aldığı malın hayrını görsün,kazasız belasız iyi günlerde kullansın,gerisi boş laf..

erkunt traktör yurtiçi satış müdürü Tolga Saylan gazetelere bir röportaj vermiş orada konya tarım fuarında 217 adet sattıklarını belirtmiş bu röportaj internette mevcut

phantomerkunt link=topic=53948.msg569758#msg569758 date=1332860669' Alıntı:
erkunt traktör yurtiçi satış müdürü Tolga Saylan gazetelere bir röportaj vermiş orada konya tarım fuarında 217 adet sattıklarını belirtmiş bu röportaj internette mevcut
kardeş bu konuda daha fazla yorum yapmak istemiyorum,fuarda en çok rağbet gören tümosandır gerisi lafta..ama sonuçta rakip firma olması sebebiyle benim söylediklerim sana boş geliyor anlaşılan..fuarı gezip görenlerin takdirine bırakıyorum...

tümosan bölgesinde erkunt 217 tane traktör satmışsa elbette erkuntun hanesine yazılacak bi başarıdan söz edile bilir. kimse boşuna çarpıtmasın. 189 tane traktör satarak tümosanda iyi satış yapmış.tümosan ve erkuntu yıpratacak yazılar yazmaktan uzak duruyorum şahsen. ancak ortada bi gerçek varsa onuda doğru düzgün eyip bükmeden anlatmak lazım. geçen yıl tümosan ikinci erkunt üçüncü sıradaydı traktör satış oranında. erkuntla tümosan yer değiştirsede aynı konumlarını korusalarda yerli traktör markası olarak yıpratacak faliyetleri hoş görmüyorum.tümosanda erkuntta ülkemizin geleceğidir.şunuda yazmadan edemem erkunt teknolojik yönden tümosanın önünde.çiftçilerimiz sanırım, tümosanı fiatın yerine erkuntuda mfnin yerine koyuyor. new holland ise kendi halinde gidiyorher nekadar new holland fiyat orjinli olsada bu kanı değişmeye başlıyor.new holland yerli piyasada rakipsiz kalınca mecburi bi yükseliş yaşadı on yılda bu oranda artık düşmeye başlar gelecek yıllarda piyasanın mantığı bunu gerektirir.burada erkunt ve tümosana düşen kaliteyi hızla arttırıp emin adımlarla ilerlemektir.erkunt üzerine düşeni yapmıştır ve yapmaya devam etmekte sıra tümosandadır.

arkadaslar bı konu actım sonucu nereye vardı.ben fuarın son gunu saat yaklasık aksam 5 se dogru gıttım.akarabamla.en son hayır gor dıyen bız olduk erkuntta.70 lik nımet luks aldık akrabama.pazarlık yaparken yasın bey vardı.tolga beyı sordugumda gıttı dedıler.hayırlı olsun dedıkten sonra yasın beye kac adet satıs oldu dedım.264. traktoru sız aldınız dedi. bunlar fuar rakamlarıydı.belkı sonradan cayan olmustur orasını bılmem.duyduguma gore zaten erkuntta ıkıncı gun sanırsam satıldımı traktore asılan sukısıye satılmıstır yazıları kaldırılmıs.cunkı dıger fırmalar oradakı bolgelerındekı ısımlerı tanıyıp caydırma gırısımlerı yapmıslar.

Erkunt Konya fuarında 217 adet satmış ama Trakya da yeni serilerde daha siftağ yok bils-*-

nailyetek link=topic=53948.msg570182#msg570182 date=1332885414' Alıntı:
Var var, hemde bu sitede.:D
vaybe ben nasıl duymadım, HAŞMET mi?