face birbirini yiyo çıkmış bile yeniler
askerliğe denk gelmeyeydi iyiydi
hiç sorma abi iskenderun city bileydim gitmezdim
yok uzun dönem abi sağolasın..Kısa dönem mi? hayırlı olsun bu arada bahriyelisin galiba
Askerlik kaciyomuydu bedelli neyim yapardin yaf olmadi simdi ben kisa sanıyordumyok uzun dönem abi sağolasın..
Bedelli bana ters agaAskerlik kaciyomuydu bedelli neyim yapardin yaf olmadi simdi ben kisa sanıyordum
Askere gidince bidaha konusalimBedelli bana ters aga
[MENTION=14100]volkanuzel[/MENTION] gelene kadar Erkunt heralde otomatik şanzımana geçer değil mi [MENTION=5956]fatihcastle[/MENTION]...Askere gidince bidaha konusalim
[MENTION=14100]volkanuzel[/MENTION] gelene kadar Erkunt heralde otomatik şanzımana geçer değil mi [MENTION=5956]fatihcastle[/MENTION]...
Trakkulüpte chat yapacaz canlı konu açma desteği tarladan canlı bağlantı vs vsErkunt cıs yönetimine ek auto control kesin direksiyonu bırakıp gazete okuyacağız
Bu arada yazim hatalari icin affola telefondan bukadar oluyor Erkunt u sevmezdim ama bayileri gezerken biraz beyendirdi kendini. Kompresoru olmasi hosuma gitti icerdi toz pislik barindirmam uflerim hemen pratik birsey. Ustumu basimi uflerim. Koltugu falan da ergonomik geldi birax. Du bakalim tarlada ve yakitta kendini sevdirecek mi simdi youtube ye haşmet 110 yazarak devam edicem tabikide sonrada trakkulupte okuyarak devam edicem Biz trakkulup olarak toplu traktor pazarligina otursak aslinda cok iyi seyler basarabiliriz. Icimizde pazarliga eli agzi yatkin cok abi arkadas var destekleriniz icin tesekkurler
Kubota hangi modelden neden degistiriyorsunuz?Birazdan erkunt bayiine gidicez 110 luk erkunt icin. Bi ugradigimizda bize 110 bin fiyat vermisti. Sizce cok mu ? Sizin oralarda bu motorun aliri ederi kac para dir ? Yardim ederseniz sevinirim. Bu arada kubota isteyen varsa bana ukassin. Motor galeriye gitmesin bari.
Hayırlı olsun kazasız belasız bereketli bir şekilde kullanmanız dileğiyle [emoji4]
Kubota hangi modelden neden degistiriyorsunuz?
Hadi hayırlı olsun
Erkunt gelince bi kubo erkunt karşılaştırması yaparsın bakalım kuboyu arıcak mısınız ?