erkun 3lü 16numara 80.4

Ynt: erkun 3lü 16numara

anayurtlu 3105d link=topic=47127.msg450705#msg450705 date=1317758391' Alıntı:
td 95 te 3lü pulluğu çok gördük forumda ben sizin yoprakta 6lı çeker diede bişey söylemedim ben 6lıyı L1 ile çektirdim dedim sennki neresini yırtıyosa bizimkide orayı yırtar işte :D
SERVET 80.3 6'LI 13'' PULLUK DENEMESİ
he kardes ceker ceker kum gibi toprakta cekersın tabi senn 3 sılındr cekerse bnmkı tınlamz bile bnm topraklarımda cekemeyceksen ne konusuon burada kacla ceker davası falan yapmıoruz nedir bu benmki soyle ceker bnmkı boyle ceker davaası soncta herkes hangi taktorun nekadar cekeceğğini az cok tahmın eder ben sadece heves edip bi video cekıp yukledık daha traktor 60 saatte videolarda da gormussunuzdur alısamdık bile daha cozmeye calısıoz traktoru fiat 70 56 dan sonra bu cok seri geldi bana

fatih.337 link=topic=47127.msg450715#msg450715 date=1317758962' Alıntı:
he kardes ceker ceker kum gibi toprakta cekersın tabi senn 3 sılındr cekerse bnmkı tınlamz bile bnm topraklarımda cekemeyceksen ne konusuon burada kacla ceker davası falan yapmıoruz nedir bu benmki soyle ceker bnmkı boyle ceker davaası soncta herkes hangi taktorun nekadar cekeceğğini az cok tahmın eder ben sadece heves edip bi video cekıp yukledık daha traktor 60 saatte videolarda da gormussunuzdur alısamdık bile daha cozmeye calısıoz traktoru fiat 70 56 dan sonra bu cok seri geldi bana
:D ozaman bundan sonra kimse kimsenin toprağında çekemeyecekse yorum yapmasın :D laf die konuşuyonuz.. :D sen diyosunki bu traktör L4le çekemediğini 1le iyi çekiyo,bende diyorumki bırak L4Ü H3 bile 1den hızlı .. sonrada kalkıp benim toprağımda çekemiceksen nie konuşuyosun ;D bundan sonra konu açanın köyüne gideceğiz ok.

anayurtlu 3105d link=topic=47127.msg450710#msg450710 date=1317758742' Alıntı:
benim konumun açıklamasını okursan nie denediğimi anlarsın traktörü pulluğu senden öğrencek değilim :p bi önceki yorumunda laf atıp sonrada dokundumu dien adam gerisini görmeyendir. sonrada böyle yaparsanız şöyle olur kırılır yarılır dien adamda ilerisini görmeyip konuşandır :D
Ne takarsan çekiyo diyen adamın lafını ciddiye almakla hata etmişim...Güzel sıraladında yine mantıksız kırılır diyen adam ilerisini görmüş de söylemiş ögrenirsin zamanla

anayurtlu 3105d link=topic=47127.msg450717#msg450717 date=1317759322' Alıntı:
:D ozaman bundan sonra kimse kimsenin toprağında çekemeyecekse yorum yapmasın :D laf die konuşuyonuz.. :D sen diyosunki bu traktör L4le çekemediğini 1le iyi çekiyo,bende diyorumki bırak L4Ü H3 bile 1den hızlı .. sonrada kalkıp benim toprağımda çekemiceksen nie konuşuyosun ;D bundan sonra konu açanın köyüne gideceğiz ok.
bende traktoru daha cozemedığm ıcın soylemıstım yorumları dıkkatlı okursn gorursun ben matık yürüterek neden boyle oldğunu merak ettığmden sordum saolun cok anlayıslısnz walla

anayurtlu 3105d link=topic=47127.msg450717#msg450717 date=1317759322' Alıntı:
vallaha volkan karşıdan izlemek daha zevkli. çünkü 3 - 5 tane arkadaş var asabi tartışmamak elde değil. pire deve olup gidiyo yani . ortaam . fatih üstünüze alınmayın. yanlış anlaşılmak istemem

ortaam link=topic=47127.msg450718#msg450718 date=1317759396' Alıntı:
Ne takarsan çekiyo diyen adamın lafını ciddiye almakla hata etmişim...Güzel sıraladında yine mantıksız kırılır diyen adam ilerisini görmüş de söylemiş ögrenirsin zamanla
ciddiye aldığındanmı buralara kadar geldik. bana miş ' li ecek ' li yorum yapma ozaman koy fotoyu kırıkdı yarıldı de bize di ' li lazım ;) ben onlara takılmam ama benim yorumu alıntı yapıp o lafı söledikten sonra geride bunları söylemen mantık dışı.

fatih.337 link=topic=47127.msg450720#msg450720 date=1317759501' Alıntı:
bende traktoru daha cozemedığm ıcın soylemıstım yorumları dıkkatlı okursn gorursun ben matık yürüterek neden boyle oldğunu merak ettığmden sordum saolun cok anlayıslısnz walla
bizde sana yardımcı olalım dedik ama yapcak bişey yok sizin oraya gelemeyiz sonuçta ne desek boş.

Ynt: erkun 3lü 16numara 80.4

ben size benım bnm toprağıma gelın demıyorum pardon yanlıs anlasıldım bnm demk istdiğim yumusak toprakta 5 lide cekersin 6 lıda ben sert tas gibi toprakta suurum yaparken adm kalkmıs ben senn cektığn viteste 6 lı cekerm dio napayım kumlu toprakta 4 parmak dalıdırp ceker anca benm demk istedğim bu tartısma yarattığım ve tartıstığm için pardon

anayurtlu 3105d link=topic=47127.msg450733#msg450733 date=1317760935' Alıntı:
la benim motoruma istediklerini desinler ya demir değilmi **. bana söylenen laflar hoş değil. yatacaktım yorgunum şu saate kadar durduk.
senı bağlayan yok kardes ayrıca bu saate kadar kımsenın ağzından kotu soz cıkmadı ne bu **

Bir konu bu kadar mı alakasız yerlere çekilir, pes doğrusu.

Anayurtlu arkadaşımız gayet masumane bir şekilde vites dizilişini anlatıyor ve daha önce yaptığı bir denemeden bahsediyor. Fatih arkadaşımız bu sözlere alınıp sert çıkıyor. Ortaam adlı arkadaşımız da şahsi görüşünü çok da sert olmayacak bir şekilde belirtiyor ve o da tepki alıyor.

Görüş belirtmekten ziyade resmen tartışma yaratmak amacıyla yazıyorsunuz.

Kısaltmasını yazmak da en az küfrün tamamını yazmakla aynı etkiyi yarattığı ortada. Lütfen bundan sonra bu tarz yazışmalar yapmayalım.

Ortam, bu sözlerden sonra bugün de gerilecek gibi görünüyor. Bu nedenle konuyu geçici olarak kilitliyorum. Yarın kilidi kaldırdığımda umarım herkes yazdıkları üzerinde biraz olsun düşünmüş ve sakinleşmiş olur.

anayurtlu 3105d link=topic=47127.msg450733#msg450733 date=1317760935' Alıntı:
la benim motoruma istediklerini desinler ya demir değilmi **. bana söylenen laflar hoş değil. yatacaktım yorgunum şu saate kadar durduk.