Goren seni enter ustası sanacak. Birakin şu bilmeden karalamaları yav.ya ardkşm napçn sen onu ocağına incir ağacı diker wala,kışın fln çalıştıramzsn hem masraflı olur,
eğer eski model güçlü traktör arıyorsan fiat 640 ı tawsiye edrm hiç deilse kışın bastınmı çalışır!
Al kardesim hic dusunme. Bende var. Daha once almadim diye pişmanımbütçe ona yetiyor
Bravo sana, enteri kışın çalışmaz diye kötüle, adama işbara tavsiye et. Helalo paraya çok zor bncce iş bora fln alsan daha iyi olur !
Helal olsun sana dostum. Enter harbi makina da,anlayan yokenter 654s güzeldir kışın calışmaz dienlere aldırma ben kendimde kullanıyorum 654s istobu yarım cekersen cikle yerine gecer kışın öyle calıştırıyorum ben iş görürkende 640 fiata on basar güclü motordur ben 780 le arka arkaya bagladım enter cekiyo kerata tıraktörün kıralı 4 ileri 4 geri 444 ler calışmaz kışın cünkü tam dizel deiller ama 654s tam dizeldir tafsiye ederim
On numara makinadir enterenter 654s güzeldir kışın calışmaz dienlere aldırma ben kendimde kullanıyorum 654s istobu yarım cekersen cikle yerine gecer kışın öyle calıştırıyorum ben iş görürkende 640 fiata on basar güclü motordur ben 780 le arka arkaya bagladım enter cekiyo kerata tıraktörün kıralı 4 ileri 4 geri 444 ler calışmaz kışın cünkü tam dizel deiller ama 654s tam dizeldir tafsiye ederim
Bunlarda yerli uretim yok.Türkiye de montaj var. 624 kasalar yurtdışından montajli gelmiş.1973 alman modelini tam 7 yıl kullandım.çok güçlü bi makine.bu yerli üretim sanırım.maşallah
Bizde var 10 yıldır kullanıyoruz çok sağlam ve güçlü bi motor çekişleri cok iyi cünku ağırlıklari arkada yere sağlam basıyo tam ir ağır iş motoru ama temizleri zor bulunur çok hor kullanirlar ama bulursan düşünmeden al yarı yolda bırakmaz çokta yakmaz yolculuğu rahattır yok fiatmis fln hikaye onlararkadaşlar enter 654 s alamyı düşünüyoruz temzini bulursa bu motor hakkındaki düşünceleriniz nedir