En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Arkadaşlar bugüne kadar dünyanın en uzun forumu 8215 sayfa ve 164160 mesajdan oluşmaktadır.

Konunun başlığı ise ; Ben sıkıldım, hadi dünyanın en uzun forumunu yapalımdı.... Böle başlamışlar ve Guinnes rekorlar kitabına adlarını yazdırmışlar!!!!!

Böyle bi rekor neden kıramayalım arkadaşlar hergün güzel bir geyik çevirsek yada içimizden gelenleri anlatsak dertlemizi sıkıntılarımızı,selam verip selam alsak belki bu konuyla bizde rekor kırabilirz!!!!! TrakKlup Guinnes rekorlar kitabına Adını Yazdırsa .....

Nedersiniz Bizimde Adımız Guinnes rekorlar kitabına Yazılsa Güsel Olmazmı

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu Trakklub İle Kıralım

okkangal link=topic=7169.msg75735#msg75735 date=1221423866' Alıntı:
hadi başlayalım . ben zaten yakında nh ve mf çekişmesi olan bir konunun bu rekoru kıracağını düşünüyorum :)
ya bırak abi massey neymişki new holland ın yanında :D

isimsiz02 link=topic=7169.msg75739#msg75739 date=1221424127' Alıntı:
bırak abi sanki kimse bilmio :pPp

niye öyle dedin :) :) yoksa içimde gizli bir new holland hayranlığı varda istemeden dışarıyamı vuruyorum .

okay abi aslında osman hepsinden iyi ben biliyorum ne mf ne nh osman hatta under pto diyorum dana diyorum muhabbete ozan abiyi bekliyorum :)

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu Trakklup İle Kıralım

dennizs link=topic=7169.msg75785#msg75785 date=1221464651' Alıntı:
okay abi aslında osman hepsinden iyi ben biliyorum ne mf ne nh osman hatta under pto diyorum dana diyorum muhabbete ozan abiyi bekliyorum :)

ozan abiyi bekliyoruz. bahane istemiyoruz. artık şu danaya girelim arkadaşlar . davulda gelsin . bunlar derin mevzular deniz . under PTO diyip geçme.

bencede abi enine boyuna konuşulması gerekiyor en kısa zamanda masaya yatması gerek bunlar kurban olması gerekiyor :D

bugün geçerken gördüm caseıh bayisi açılmış bir ara ugrayıp resim çekecem oradanda işim olmazsa traktörcüler sitesine ugrayacam

o zaman tms şanzımanına sahip osman mı yoksa cvt ye sahip abdurrahman mı arkadaşlar??(maksat geyik gerçek kurum ve kuruluşlarla alakası yoktur)

bu konuda geçen şahıs ve kurum kuruluşlarla alakası yoktur(isteyen kurguyu gerçege uygun yapabilir)

sizce tip olarak hangisi daha iyi
-New Holland : T 5000
-Claas : Axos
-Deutz-Fahr : Agrofarm
-Case-İH : JX-U
-Fendt : 200
-Valtra : A
-Massey Ferguson : 4400
-John Deere : 5020
ortalama aynı güçteki serilerden hangisi daha güzel (TİP Olarak)

Alın size muhabbet :D

POYRAZLI SALİH link=topic=7169.msg76344#msg76344 date=1221660262' Alıntı:
sizce tip olarak hangisi daha iyi
-New Holland : T 5000
-Claas : Axos
-Deutz-Fahr : Agrofarm
-Case-İH : JX-U
-Fendt : 200
-Valtra : A
-Massey Ferguson : 4400
-John Deere : 5020
ortalama aynı güçteki serilerden hangisi daha güzel (TİP Olarak)

Alın size muhabbet :D

deutz tip olarak güzel bence...

Tam geyik olmuş işte, azıtmak isteyen burada azıtabilir. under pto, davul, dana vs. bunları biliyorum ama osman muhabbeti nedir ya? :) Özellikle Deniz veya Okay abiden anlayacağım şekilde bir açıklama mümkünse...