hayırlı olsun inşallah,Şu virüs çıkmasaydı yarın düğünüm vardı[emoji16] hayırlısı olsun evi düzdük arada gidip keyif yapıyorum[emoji16] Ekli dosyayı görüntüle 47152
birz daha sabır.
hayırlı olsun inşallah,Şu virüs çıkmasaydı yarın düğünüm vardı[emoji16] hayırlısı olsun evi düzdük arada gidip keyif yapıyorum[emoji16] Ekli dosyayı görüntüle 47152
Yılmaz traktorda halen duruyormu 1 seneden fqzladir orda [emoji1]Canavarı yakından gördüm,adralanin tavan yaptı [emoji4]Ekli dosyayı görüntüle 47137Ekli dosyayı görüntüle 47138Ekli dosyayı görüntüle 47139
6r alcak m serisi kesmez @berkay5720 fuat abimi [emoji846]Beni değiştir diyor fuat abi 5105m yakışır sana
Bi dünya ekipmanları var koksalın 3 dingil tr tipi 25 tonluk rwmorku vardi kirmizi havuz kasa baya bi aled edevtta var battı galibaSahibi yakın köylüm uzaktan tanıyorum.bizim buralar kuru tarım.Hevesini aldı herhalde
Tam bilmiyorum, küçülmeye gidebilir.sektör değişimiBi dünya ekipmanları var koksalın 3 dingil tr tipi 25 tonluk rwmorku vardi kirmizi havuz kasa baya bi aled edevtta var battı galiba
6125R fena yakışır abi6r alcak m serisi kesmez @berkay5720 fuat abimi [emoji846]
Günaydın, yasaklı gün çiftçileri , kıçı kırık 5503 ü randıman aldıramıyoruz, r serisini tamir edecek usta yok, nasip diyelim.6125R fena yakışır abi![]()
Gecenlerde Bafraya gelmistik jd servisinin yanindan gecerken bi bakalim dedik kapida 5075 vardi sifir ona baktik felan icerde bi 6000 serisi vardi tamir ediyolardi.Bide 5075 de baski varmi diye sorduk yok dediler ama baski olan daha iyi dedi usta.Günaydın, yasaklı gün çiftçileri , kıçı kırık 5503 ü randıman aldıramıyoruz, r serisini tamir edecek usta yok, nasip diyelim.
Tipi de aynı şeytana benziyormuş zatengelde, bunun şeyini şey etme,
Yaradanın, emirlerini, isteklerini, ve merhametini bunlar gibi suistimal edip,
insanları,sapkınlığa yönelten bu yaratıklara birgün lanetli bir son gelir inşallah.Ekli dosyayı görüntüle 47173
gelde, bunun şeyini şey etme,
Yaradanın, emirlerini, isteklerini, ve merhametini bunlar gibi suistimal edip,
insanları,sapkınlığa yönelten bu yaratıklara birgün lanetli bir son gelir inşallah.Ekli dosyayı görüntüle 47173
Dohan: sigaradarende Kullanılan bazı kelimeler şunlardır: “HAZEYNCE”
Abır : Yemek, aş
Abır at : Yemek ye
Arif olma : Anlama
Arif ol : Anlamak, bakmak
Bab : Kapı
Beyit : Ev
Beyit : Ev, hane
Bido : Mermi
Borancık : Erkek çocuğu
Caaş : Eşek
Cinik : Kız çocuğu
Cort : İşe yaramaz, kötü
Dohan : Sigara, tütün.
Ekletmek : Yemek (fiil)
Es :Gelmek
Esmek : Gelmek, gitmek
Estirmek : Vermek
Giş : Gitmek
Gişetme : Yollama
Gişolma : Gitme, kaybolma
Hasbi : At, beygir
Hazeyn : Adam, erkek
Hıtapla : Sopala
Hindik :Küçük, az, ufak
Hubus : Ekmek
Kebir : Büyük
Kıtmir : Köpek
Kitir : Yüksek, pahalı
Kütüp : Kitap
Libas : Elbise
Lehem : Et.
Löök/lögük: Delikanlı, erişkin erkek çocuk
Mampır : Hırsız
Menge : Silah
Merik : Yaşlı adam, hoca
Milih : Güzel
Mim : Müslüman
Moy : Su
Moylan : Yıkanmak
Nan : Ekmek
Narele : Konuşmak
Nareleşme : Konuşma
Pelez : Küçük altın
Pullo : Polis
Salât sıh : Namaz kılmak
Sakoa : Ceket
Saltat : Asker
Şüple : İçmek (sigara, tütün, çay)
Taka : Küçük pencere
Talır : Para
Tekellim : Konuşma
Tille : Kadın
Töl : Kötü, ucuz
Velahu : Aman dikkatli ol, pot kırma
Zengili :Hemşehri (Darendeli olan)
Zığlı : Pahalı 5
Dohan: sigara
Cof :göz
Konuşmayı bilenler bir konuşuyo ama ben bile anlamıyorum [emoji4]
Aynı ben [emoji4] iyiki internet varbilmediğim bir şeyi önce araştırırım hiç bilgiye ulaşamazsan sorarım.
öğrenince rahatlarım