Ya Bi tane koyuncu var adam başka bir yere gıtmıyor evlerin içinde yayıyor birazda önlem ona
Abi imkan varsa istinat duvarı çek dere yatağı bu belli olmazKöyde senın olmayan nasıl sahiplenir adlı çalışmamdan bir kesit evin alt tarafı dere olunca ağaç artı tel örgü ile çevırdık doğanın intikamı bşr gün acı olacak ama ne zaman Ekli dosyayı görüntüle 47068
Karşı komşu geldikçe bizde gidiyoruz sel nerden gıdecek bilmiyorum
İstinat çekilmez değişik bir yer zor olur masraflı olur devletle uğraşmak gerekir evin temeli çok sağlam da rabbim korusun derenın çok aşırı bır arka tarafı yok ama rabbim sel yaparsa o ayrı bir mevzu söğüt felan buyursun dıye komşuyla inatlaşıyoruz buraya biz sonradan taşındık bu evı ıkı sene oldu yapılalıAbi imkan varsa istinat duvarı çek dere yatağı bu belli olmaz
Başkan kolay gelsin hic bos durmuyosunKöyde senın olmayan nasıl sahiplenir adlı çalışmamdan bir kesit evin alt tarafı dere olunca ağaç artı tel örgü ile çevırdık doğanın intikamı bşr gün acı olacak ama ne zaman Ekli dosyayı görüntüle 47068
ver tapuyu kurtul.Köyde senın olmayan nasıl sahiplenir adlı çalışmamdan bir kesit evin alt tarafı dere olunca ağaç artı tel örgü ile çevırdık doğanın intikamı bşr gün acı olacak ama ne zaman Ekli dosyayı görüntüle 47068
Boş durmuyoruz çabalıyoruz ancak karantina ya başkıyacaz uzun bir süre dinlenırızBaşkan kolay gelsin hic bos durmuyosun
Sonradan geldık ya o dayı bizi hiç sevmıyor bizim ora sahipsiz Di herkes seli oraya vermiş o yüzden pek hoşlanmıyorlarver tapuyu kurtul.
Hayırlı cumalar. Abi jd ler işe başlamıyor mu Bi video çek izleyelim [emoji4]Hayırlı cumalar hava açık artık traktörler durmaz , rastgele işleriniz.
Eren abi bizim çoçuga bır tane çiftlikten süt alıyorum aynı şekerli gibi sence bu mısır silahından mı kaynaklıHayırlı cumalar. Abi jd ler işe başlamıyor mu Bi video çek izleyelim [emoji4]
İlginç bir soru[emoji16] hayvanın yedikleri sütün tadını, kokusunu, rengini dahi etkileyebiliyor ama hayvanlar ne yemiştir onu bilemedim. Bizde yıllardır mısır silajı yediririz ben tat farkını hissedemedimEren abi bizim çoçuga bır tane çiftlikten süt alıyorum aynı şekerli gibi sence bu mısır silahından mı kaynaklı
Ya bizim çok eskiden ineklerimiz vardı böyle olmazdı mesela meraya çıkınca ot kokardı felan ama şimdi kı böyle tatlı olunca aklıma o geldı yada sütün tadını unutuyorum [emoji849][emoji849][emoji849]İlginç bir soru[emoji16] hayvanın yedikleri sütün tadını, kokusunu, rengini dahi etkileyebiliyor ama hayvanlar ne yemiştir onu bilemedim. Bizde yıllardır mısır silajı yediririz ben tat farkını hissedemedim