En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Abi imkan varsa istinat duvarı çek dere yatağı bu belli olmaz
İstinat çekilmez değişik bir yer zor olur masraflı olur devletle uğraşmak gerekir evin temeli çok sağlam da rabbim korusun derenın çok aşırı bır arka tarafı yok ama rabbim sel yaparsa o ayrı bir mevzu söğüt felan buyursun dıye komşuyla inatlaşıyoruz buraya biz sonradan taşındık bu evı ıkı sene oldu yapılalı

Eren abi bizim çoçuga bır tane çiftlikten süt alıyorum aynı şekerli gibi sence bu mısır silahından mı kaynaklı
İlginç bir soru[emoji16] hayvanın yedikleri sütün tadını, kokusunu, rengini dahi etkileyebiliyor ama hayvanlar ne yemiştir onu bilemedim. Bizde yıllardır mısır silajı yediririz ben tat farkını hissedemedim

İlginç bir soru[emoji16] hayvanın yedikleri sütün tadını, kokusunu, rengini dahi etkileyebiliyor ama hayvanlar ne yemiştir onu bilemedim. Bizde yıllardır mısır silajı yediririz ben tat farkını hissedemedim
Ya bizim çok eskiden ineklerimiz vardı böyle olmazdı mesela meraya çıkınca ot kokardı felan ama şimdi kı böyle tatlı olunca aklıma o geldı yada sütün tadını unutuyorum [emoji849][emoji849][emoji849]