En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Rabbim hayırlısını versin Mahmut,valla yağmur şiddetli yağdı tarlaları yırtmıştır. Korkumdam gidemiyorum tarlaya...
Abi yağmurun bir etkisi olmadi da kuş zararı var sadece, asiladiğimiz yerler yeni çıkıyor daha
geçmiş olsun mahmut,
inşallah düzelir bir şekilde,
Teşekkürler Yusuf abi inşallah düzelir
Canın sagolsun mahmut bey
Sağolun teşekkür ederim
20200406_163310.jpg

Geçmiş olsun Mahmut kardeşim sıkma canını böyle belki daha iyi verim yapar benim bazi tanıdıklarım var 35 40 cm Ekim yapıyorlar ve gayet iyi verim alıyorlar her işte bir hayır vardır
Teşekkür ederim abi inşallah sonu iyi olur kuş yediği yerler bayağı vardı çünkü 23 santime ekmistik güzel de çıkmıştı ama bu istede bir hayır vardır elbet
Geçmiş olsun Mahmut
İkinci ektiklerin çıkıyor herhalde
Teşekkür ederim ismail abi evet 2 haftayı geçti aşı yapılan yerler ama sürekli yağış gitti yeni çıkıyor onlar da

Ülkemizde ki akaryakıt fiyatları ham pertol fiyatlarındaki düşüş oranında düşmedi.
Ham petrol fiyatlarındaki yükseliş oranından daha fazla zam gelmez umarım.
Yanı ham petrol fiyatları 60 dolar iken 6.5 TL civarı olan mazot, ham petrol 30 dolar iken 5.3 TL civarı.
Ham petrol yine 50-60 dolara çıktığında, mazot fiyatları 6.5 TL yi geçmez umarım

Ülkemizde ki akaryakıt fiyatları ham pertol fiyatlarındaki düşüş oranında düşmedi.
Ham petrol fiyatlarındaki yükseliş oranından daha fazla zam gelmez umarım.
Yanı ham petrol fiyatları 60 dolar iken 6.5 TL civarı olan mazot, ham petrol 30 dolar iken 5.3 TL civarı.
Ham petrol yine 50-60 dolara çıktığında, mazot fiyatları 6.5 TL yi geçmez umarım
Eğer oraya çıkarsa mazot 8 olur ben sana deyım[emoji1][emoji1]

Köyde senın olmayan nasıl sahiplenir adlı çalışmamdan bir kesit evin alt tarafı dere olunca ağaç artı tel örgü ile çevırdık doğanın intikamı bşr gün acı olacak ama ne zaman Ekli dosyayı görüntüle 47068
Karşı komşu geldikçe bizde gidiyoruz sel nerden gıdecek bilmiyorum
Dikenli tel falan çekseydin örgü telin arasına sel pislik doldurursa teli de söker götürür[emoji16]