En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Birazda kredi kartı ödeme kolaylıpı var, fark almayınca bende bir şeyler taksitlendiriyorum, fark alırsa lar asla bişey almıyorum.

Zaten kredi kartının avantajı bu; taksit. Onun dışında paran olmadığında kullandığın zaman ay sonu çabuk geliyo ve bi türlü kurtulamıyor insan. Bataklık gibi. Ben kırdım attım yıllardır başakkart tan başka alışverş kartım yoktur

Basakkarti biraz acarmısin abi anlasmalı olmayan yerlerden alışveriş olayı nasıl mesela.
3 tane ciftçi kartım var
Ilk kartım deniz bank üretıci kart
En fazla kullandığım kart
6 ay %4 komisyonla yedek parca alabiliyorum
Mazot faizssiz ilac gubre tohum fidede pesin fiyata 6 ay faiz yok mart nisanda alışverişe başlarim 6 ay sonra öderim
2 iş bank imece kart
Bu kart busene alışveriş yaptım bayide kullandım karpuz fidesi aldım sadice ve sadice fidede 6 bin tl avantaş sağladı 20 bin çektim 20 bin ödedim 6 ay sonra faoz komisyon 0
Birde ziraat başak kart var daha kullanmak nasip olmadı kullananlar en iyi başak kart diyolar daha actırmadım kartı
Ďuzenli ödersen % 15 20 kar oluyor ben memmunum

Neyi degiştirecek ki yeni yıl
Takvimdeki rakamlardan başka
Hiç bitmeyecek hayatın sınavı
Ölümler ve doğumlar
Zamansız ayrılıklar
Ertelenen hayallerin
Belkilerin, keşkelerin olacak..[emoji20]

Ama bunun yanında,
Dostlarınla geçirdiğin keyifli saatler
Umulmadık yerden gelen güzel haberler
Gerçekleşmesini diledigin mucizeler
Diline yerleşen şükürlerin
iyikilerin olacak...[emoji4]

Yeni yılda keşkeleriniz az, iyikileriniz çok olsun.
Mutlu yıllar [emoji320][emoji319][emoji322]

3 tane ciftçi kartım var
Ilk kartım deniz bank üretıci kart
En fazla kullandığım kart
6 ay %4 komisyonla yedek parca alabiliyorum
Mazot faizssiz ilac gubre tohum fidede pesin fiyata 6 ay faiz yok mart nisanda alışverişe başlarim 6 ay sonra öderim
2 iş bank imece kart
Bu kart busene alışveriş yaptım bayide kullandım karpuz fidesi aldım sadice ve sadice fidede 6 bin tl avantaş sağladı 20 bin çektim 20 bin ödedim 6 ay sonra faoz komisyon 0
Birde ziraat başak kart var daha kullanmak nasip olmadı kullananlar en iyi başak kart diyolar daha actırmadım kartı
Ďuzenli ödersen % 15 20 kar oluyor ben memmunum
Şu kar olayı nasıl oluyor onu anlamadım. Yanlış anlama hiç kredi kartı kullanmadığım için soruyorum.

Şu kar olayı nasıl oluyor onu anlamadım. Yanlış anlama hiç kredi kartı kullanmadığım için soruyorum.
100 bin tl alişveriş yaparsam 15 20 bin lira kar etmis oluyorum
Karpuz fidesi vadeli 2750 di ben 2150 den aldım 12 bin fide kullqndim
Malc naylon kg 18 liradi ben 13 liradan aldim 500 600 kg kullqniyorum
Damlama 550 di ben 425 den aldim topunu daha bircok ilac gubre mozot vsvs gibi ihtiyaclarda kullanıyorum

Damlama 550 di ben 425 den aldim topunu daha bircok ilac gubre mozot vsvs gibi ihtiyaclarda kullanıyorum
Cemo bu kartla peşin alim farkı mi?
Eğer öyleyse bayağı iyiymiş.Bende öyle yapiyorum

Bu aldığınız ürünleri satıcı ile 3617 saat pazarlık yaparak mı düşürttünüz yoksa hiç tantana yapmadan bu fiyatlara mı aldınız, kartın bir avantajı mı bu?

Ziraat normal kart kullanıyorum.Peşin fiyatına alıyorum.

Başak kart alırsam indirim mi yapacaklar.?
Ve de, vadeli mi olacak?
Abicim daha önceki mesajdada yazdım
Peşin fiyat 2150 vadeĺi 2750
Ben kartla peşin fiyata 6 ay vadeli alıyorum faiz komisyon yok 20 liralik alişverişe 20 lira olarak ödeme yapıyorum
Benim sorum da o işte peşin aldığımdan daha mı uyguna alınıyor bu çeşit kartlarla.
Evet pesin fiyat 6 ay faizsiz 100 lira peşin olan bi ürün 6 ay sonra 100 lira olarak oduyorsun anlaşmali olan yerlerde