Cumamızhayırgetirsin.hepimize .
iyilik ne olsun.iyilik abi seni sormalı sen nasılsın?
olur canım.Hayırlı Cuma’lar [emoji4]
Yusuf bey gürültü yapmayın rahatsız oluyorum [emoji23][emoji23][emoji23]
Ağalar ön siparişleri veriyoruz trakkulüp olarak değil mi?
Bankalar parayı çok seviyor4 sene önce babama yapı kredi bankasından word gold kredi karti gelmiş biz karti hic acmadik bikac ay sonra kart ücreti falan geldi 100 tl civari babamla beraber gittik ödedik sonra kartıda şubeye teslim ettik ordaki memur acti zarfi kırıp attı sonra hesap ozetleri devam etti budefada 100 tl fazla ödeme var parayı şube elden vermiyir k.k hesabinda olduğu icin biz 4 yil boyunca parayı almadık ama her ay hesap özeti gönderdiler en son bu ay gelen faturada yilbasından sonra kart ve hesap işletim 400 tl civar olacak diye yazıyordu ben müşteri hizmetini aradım ama bi turlu bağlanmadı bağlanmak icin kart şifresi istiyor sonra uğraşırken bağlandı durumu anlattım ben kartta parada istemiyom yeterki kapatın tamam kapattık dedi sonra bizim şubeden aradılar bugun 100 tl hesaptaki parayı almamız lazimmış babamla gidip aldık bu k.kartı ne bela kartmış arkadaş olmayan kart içın düştümüz duruma bak bide olsa ne olurdu acaba
Eğer para bulamazsak duman olmuşuk [emoji26]Müjde Avrupa da birinci olmuşuz, ne kadar övünsek azdır, .(kredi kartı kullanma).