En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu Trakklup İle Kıralım

NesranJk link=topic=7169.msg80543#msg80543 date=1222894628' Alıntı:
yav bizim komşu traktör almış 90bin ytl ye daha geçen sene 65-70dt kabili tümosan aldılardı onu 24bin liraya verip şimdi bir büyüğünü aldılar ama tam model ögrenemedim
bizim dana da altı underptoooo tam 228.312.000 ytl ye her şey var 3+1 kabin klima 102inch lcd tv (direksiyona entegreli) balkonu var kocaman ohhooo :D

arkadaşlar ben derim ki düzğünbi konu açalım onun hakkında yorum yapalım
geçen bi kamyon forum sitesine uradım 200 küsur sayfa birçok marka ve model hakkında yorum yapmışlar
-Scanıa demişler birkaç kişi resim göndermiş diğerleri bu ürün hakkında yorum yapmış
M.A.N ' dan TATA ' ya kadar birçok marka hakkında bilgi vermişler bu benim hoşuma gitti isterseniz bizde böyle bişey yapalım

dennizs link=topic=7169.msg80649#msg80649 date=1222951317' Alıntı:
bizim dana da altı underptoooo tam 228.312.000 ytl ye her şey var 3+1 kabin klima 102inch lcd tv (direksiyona entegreli) balkonu var kocaman ohhooo :D
:D yav adamlar her sene traktör degiştiriyorlar ilk traktörlerini uzun zaman kullandılar sonra 70-56 aldılar onu sattılar tümosan 65-70 dt aldılar onuda verdiler daha büyük birşey aldılar bu 70-56 da tümosanda 1 sene kullanılıp satıldı

adam 90 mılyara ne tumosanı almıs ya 95-80 o kadar etmez bole yapanlar genelde taksıt odeyemedıklerınde 0 motor alıp borcu ertelıo ama bayada zarara gırıo

salih link=topic=7169.msg80721#msg80721 date=1222969802' Alıntı:
adam 90 mılyara ne tumosanı almıs ya 95-80 o kadar etmez bole yapanlar genelde taksıt odeyemedıklerınde 0 motor alıp borcu ertelıo ama bayada zarara gırıo
95-80 almışlar borçları toplam 90bin lira oldu borcu ödeyemedikleri için degil çünkü adamların bu seneki sattıkları çavdar 2 tır 1 kamyon oluyor tam olarak tonaj bilmiyorum zaten asim abinin içinde kalmıştı en büyüğünün heybetiyle güzelliği bu yaz diyordu iyi çıkarsa degişecem diye iyi çıktı degiştirdi taksitleri 8500 ytl zaten çok fazla degil

iyi o zaman salih kamyonda piyasada en iyi marka hangisi? bana göre man ve mercedes,diğerleri hikaye...

Volvo Daf, Scania, Man, Mercedes. Bunların hepsi kendini kanıtlamış markalar, ben ayrım yapamam. :)

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=7169.msg80892#msg80892 date=1223027518' Alıntı:
Volvo Daf, Scania, Man, Mercedes. Bunların hepsi kendini kanıtlamış markalar, ben ayrım yapamam. :)
Volvo,Scaina derim başkada bişi demem hele scaina nın 540 hp lik bir kamyonunda erdek izmir arası yolculuk yaptım onun keyfinin nasl olduğunu anlatabilmek için klavemdeki harfler yetmez o derece

scana12ot.jpg

scania r500
12.jpg

r500 topline içi

volvofh16610konstandakimo6.jpg

Volvo FH16 620 hp

buda FH16 içi

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=7169.msg80892#msg80892 date=1223027518' Alıntı:
evet mustafa hepsi kendini kanıtlamış markalar ama piyasa şartlarında baktığımızda man ve mercedes bir adım öne geçiyor.yedek parça,servis ağı ve 2. el fiyatları yönünden değerlendirme yaptım.yoksa dennizs arkadaşın dediği gibi de scania felan çok güzel kamyon... :)

nt@hmet link=topic=7169.msg80901#msg80901 date=1223030550' Alıntı:
evet mustafa hepsi kendini kanıtlamış markalar ama piyasa şartlarında baktığımızda man ve mercedes bir adım öne geçiyor.yedek parça,servis ağı ve 2. el fiyatları yönünden değerlendirme yaptım.yoksa dennizs arkadaşın dediği gibi de scania felan çok güzel kamyon... :)
aslında mercedes kamyon sahibi insanlar tatmin olamıyorlar mercedesten(gemiyle kamyon taşıdığımız için kamyoncuların söyledikleridir) aslında şu anda en çok tutan modeli mercedesin axor modelidir fakat axordan daha avantajlı olmasına karşın actros mercedes in sanıyorum strateji yanlışlığından mıdır yoksa fiyatlarındanmıdır bilemiyorum tutulmadı inanın axor la yolculuk yapın sonra aynı yolu actros ile dönün inanın konfor ve diğer özelliklerle actros büyülüyor insanı ama bence kamyon ve çekici denildiği zaman scania ve volvo :) aaa ayrıca daf ı da unutmamak gerekiyor

operator11 link=topic=7169.msg80937#msg80937 date=1223040968' Alıntı:
dodge as 950 :D bmc fatih :D fargo :D bunlarda zamanında çok kullanılmış kamyonlarımız
hepsi şantiye işlerinde kullanılan kamyonlar...bizim burada da şantiyeciler genellikle bunları tercih ediyorlar...

Otomatik kamyon tır mı olurmuş arkadaş,nerde kaldı ara gazı bunun,bunlar kolunu da dışarı çıkarmaz,yüzük de takmaz :D

kamyonda scanıa aslında cok ıyı degıl turkıyede satıs ve servısı cok kalıtelı ve parcası ucuz yoksa ole ahım sahım bı makına deıl her hafta bıze 2 scanıa yuk getırıo kantarda net45-55 ton arası adamlar pek tatmın deıl aynı adamlarda busuru tga var onlar daha ıyı

axorlarda pıyasa malı oldugu ıcın kullanılıo performansı ıdare eder ama yeterlı deıl
ama santıye tıpı axor lar cok super en cok tutulan santıye kamyonu ondan sonrada ford cargo

nt@hmet link=topic=7169.msg80839#msg80839 date=1223018516' Alıntı:
iyi o zaman salih kamyonda piyasada en iyi marka hangisi? bana göre man ve mercedes,diğerleri hikaye...

Bence en iyi kamyon M.A.N ve Scanıa
M.A.N bir adım daha ileride
özellikle M.A.N TGA serisini ürettikten sonra yıldızı parlamaya başladı... TGA serisi avrupada yılın kamyonu seçildi... Günümüzde ise M.A.N TGS ve TGX modelleri ile zirvede yüksek motor gücü ve yüksek tork

Yeni MAN TGX serisi
MAN TGX 18.680 :
680 hp
16.2 litre
V8 Common-Rail motor
3000 NM Tork
Baya Güçlü bir makine

mantgv8680hpcb5.jpg

mantgv82hm4.jpg

tgx02sm7ya1.jpg

tgx03ck7ng8.jpg

Kabin İçi

mantgv8ex4.jpg

2008'in kamyonu 111 puanla Man TGX-TGS serisi seçildi, ikinci Iveco Stralis üçüncü ise Renault Premium Lander oldu...

tgx02dd5at9.jpg

tgx01le4ng9.jpg

tgx03hx2od2.jpg

Salih ' in traktör yanında tır hobisi olduğunu bilmiyorduk. Salih açalım mı birde tır sitesi? :)