En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu Trakklup İle Kıralım

Okay abiyle eskiden başlattığımız toplama traktör kampanyasına yeniden giriyoruz.Sloganımız
Traktörüm beni seviyor,mzotu sevmiyor :D.Hirkte 0-0,5 lt arası yakan,dışarıdan fendt görünümlü,fanatikliğe göre amblem yapıştırılabilen,akıllı efendi traktörler itina ile yapılır... :D

ÇağRı link=topic=7169.msg119327#msg119327 date=1230128535' Alıntı:
Okay abiyle eskiden başlattığımız toplama traktör kampanyasına yeniden giriyoruz.Sloganımız
Traktörüm beni seviyor,mzotu sevmiyor :D.Hirkte 0-0,5 lt arası yakan,dışarıdan fendt görünümlü,fanatikliğe göre amblem yapıştırılabilen,akıllı efendi traktörler itina ile yapılır... :D
Ayrıca trakkulup a.s. olarak traktörünüzü yaptırırken online olarak an ve an izleyebiliyorsunuz....
bizim traktörlerimiz kesinlikle emsallerine benzer ama emsalleri bizim traktörümüze benzeyemez

Traktör olarak Claas Axos çok süper bence.Kamyon ve çekici olarak ikiside dehşet.

ÇağRı link=topic=7169.msg119327#msg119327 date=1230128535' Alıntı:

evet çağrı başlayalım abi .... siparişlerimizi alalım , hatta hazırda bulunsun stoktada traktör yapalım isteyen olursa marka basar veririz hemen :)

ali ersin 266G link=topic=7169.msg118338#msg118338 date=1230054113' Alıntı:
eve tt50 getirdim ilk baharda dedem baktı baktı sıpa semeri gibi bu neymiş ali dedi

Dede haklı.. Eskiler bilir.

birincıyle sonuncayu alma derler ama ıhracatı ılk ben acayım ılk sıparıs bana hayden bakem

NesranJk link=topic=7169.msg120184#msg120184 date=1230226456' Alıntı:
çok kötüyüm çooookkkk
He yaa gördüm senin olayı geçmiş olsun.Ama en iyisi benm gibi yap açılma boşver.Kendi kendine geçio zaten.

marksman valla geçiyorda zor geçiyor

agır abi özür dilemesi tokat gibi geldi çok pis koydu yav ha birgün gelir kendisi benim için seni seviyorum derse bugünü hatırlatırım ona

birde karizma dediği sevdiği oglanı görseniz yani karizmatik yakışıklı adam görmeseen inanırsın kızları çözemedim daha var ya adam gibi biri çıkar yok der hıyarın teki çıkar aşkım der

dennizs link=topic=7169.msg120179#msg120179 date=1230225932' Alıntı:
anıl imzan kurallara aykırı düzenlesen iyi olur
Resmin yüksekliği 250 piksel kurallara uyuyor.!
Kurallarda öyle yazıyor bi hata olduğunu sanmıyorum