Ufuk incir iyi getiriyormuş ihracata gidiyorsaİnternetten tarlaları takip ediyorum aydın germencikde bir tane incir bahçesi 15 dekar 7 milyonu geçecek bu gidişle
Abi yok dağın başı incir var köy incir köyü ama çok fazla degilmi sizin oralar ne kadar oldu abi zaten ucuktuUfuk incir iyi getiriyormuş ihracata gidiyorsa
Toprakta emlak yönünden imar yada sanayi ihtimali varsa
Bizim buralar 150 bin tl ile 300 bin TL arası yerine göreAbi yok dağın başı incir var köy incir köyü ama çok fazla degilmi sizin oralar ne kadar oldu abi zaten ucuktu
Aleyküm selam ağabey. Biz en önce ekilmesi gereken yulafları hala ekemedik Arpalar 4 parmak oldu. 2 Günde bir yağmur yağıyor bu gün 5 dekar bir anız süreyim dedim hafif çamur kesek çıkarıyor. Bu gece yine yağmur var. Cumartesi yine yağmur var. Tam yerler yellenecek yağmur yağıyor 30 kg kadar. Trakyanın işi zor.Selamün aleyküm ,
Nörüyonuz arkadaşlar ,
Bizde evvelki gece bol yağmurluydu.
Ufaktan ekim hazırlıkları yapacağız.
Aleyküm selam hocam,ufaktan goble çektik,ayçiçeği saplarına.Yerler çok sert,tav sıfır. Hasretle yağmur bekliyoruz.Bugun case beko çalıştırdım biraz,iki yıl önce ki yangın da yanan zeytinlerin kuruyan köklerini söktük...Selamün aleyküm ,
Nörüyonuz arkadaşlar ,
Bizde evvelki gece bol yağmurluydu.
Ufaktan ekim hazırlıkları yapacağız.
Geçen akşam cereyanda kalmışız, direksiyon dönmüyor.Hayırlı Cumalar beyler.
Nasılsınız.
Biz kalorifer veya soba yakmaya başladık.
Hocam geçmiş olsun, kuvvetli bir ağrı kesici alın ve sırtınızı sobaya doğru sıcak tutun...Cumanız mübarek olsun.
Geçen akşam cereyanda kalmışız, direksiyon dönmüyor.
Kulunçlar için bir çare var mı?
Bizim evde kuzine soba yanıyor.
Gece beş derece olduğundan elektrikli battaniye de kullanmaya başladık.
Çok sağ olasınız, teşekkür ederiz.Hocam geçmiş olsun, kuvvetli bir ağrı kesici alın ve sırtınızı sobaya doğru sıcak tutun...