Sağolasın abi emekli edemedik biz dahaemektarlar bir araya toplanıvermiş
şuraya bi maşallah bıraktım
Sağolasın abi emekli edemedik biz dahaemektarlar bir araya toplanıvermiş
şuraya bi maşallah bıraktım
Celal, bu arada filizma yani filiz, bir hanımefendi , abi değil.Sağolasın abi emekli edemedik biz daha
Çok özür dilerim @filizma gerçekten bilmiyordum kusura bakmayın Filiz hanımCelal, bu arada filizma yani filiz, bir hanımefendi , abi değil.
ne demek sıkıntı yok kardeşim hanıma gerek yok forumda pek bayan yok sanırım normal karşılıyorumÇok özür dilerim @filizma gerçekten bilmiyordum kusura bakmayın Filiz hanım
abi manzaran süperS.a . Bu gün bizde baya yaz gibi hava güzel
Çocuklar köprüyü görmeye gitti ben koyunlara geldim
Anlık çiçekli birkac foto
Merak heves bu yönde olmalı Filiz hanımabi manzaran süper
valla öyle ,Merak heves bu yönde olmalı Filiz hanım
Böyle olunca yorulmuyor insan dinleniyor iyi geliyor manzara
Paylaşıyorum hem aynı yönde merak heves olan arkadaşlar beğeniyor
Hic bilmiyorum hocam tarla buralar ama zayif diye ben ekmiyorum koyunlara mera yapiyorumIsmail ustten ikinci resimdeki beyaz cicekler kum zambagi gibi gorunuyor. Oyleyse koparmak otlatmak yasak cok cezasi var.
Biz çiğdem deriz,kum zambakları daha iri ve denize yakın kumsal gerisi alanda oluyor.Bizim karataş mevkinde çok var,cocuklari surekli uyarıyorum....Ismail ustten ikinci resimdeki beyaz cicekler kum zambagi gibi gorunuyor. Oyleyse koparmak otlatmak yasak cok cezasi var.
Radyal lastikler kışın uzun süre beklerse traktörü sağa sola sallama yapabiliyor.Traktör yolda giderken beşik gibi belli bir ritimde vurarak sallanıyor arkasında 2 aylık sıfır kaplama lastikler var
Az önce bir yerde okudum kaplama lastik çok sallıyormuş bir zararı olur mu traktöre